[]

maden suyu içmek

normalde hiç maden suyu içmezken son zamanlarda günde 2 tane (hatta bugün 3 şişe) içmeye başladım. bir zararı dokunur mu?

bir de, uzun yıllardır kilo vermek maksadıyla kola ve diğer asitli içecekleri içmiyorum. maden suyu içerek gazlı içecek orucumu bozmuş mu oluyorum?


 
maden suyunun zararı yok.

duyuruda kaç kez tartışıldı. ben de yazmıştım, başkaları da yazdı. avrupalılar su yerine maden suyu içer falan filan.

asitli içecek değil maden suyu. ama sadesini için. şekerlisini değil elbet.
  • mea maxima culpa  (16.07.13 01:47:38) 
gunde uc siseden hicbir sey olmaz. zaten normal tuketilmesi gereken miktar 3 sise. vucudun kaybettigi mineralleri geri kazanirsin.
www.masuder.org.tr

  • lorenzen  (16.07.13 01:48:19) 
bende gastrit var bana iyi gelmiyor. aslında bazik bişeydi diye hatırlıyorum alakası nedir bilemorum.


  • mula  (16.07.13 01:53:53 ~ 01:54:07) 
maden suyuyla alakalı yabancı bi makale okumuştum. resmen şeker bombası yazmıştı araştırmacı. hatta amerikada hükümetin tıpkı sigaraların üstündeki uyarılar gibi bunlara da yazması gerektiğini belirtmiş. obeziteye neden olmaktan falan bahsediyordu.

bir de bilemiyorum ne katkısı oldu ama mide atağı geçirdiğim gün geçirmeden 1 saat kadar önce maden suyu içmiştim. midemi mahvetmişti ama onun ne katkısı oldu bilemiyorum.
  • pek vokal  (16.07.13 02:13:33) 
gene yanlış anlaşıldık. sadece maden suyu için demedim. olur mu öyle şey.

maden suyu sağlıklı bir içecek ancak milletimizde nedense zararlı gibi bir imaj var.

kilolarca kola ve pis asitli içecekleri kafaya dikiyorlar da maden suyu zararlı diyorlar. ilginç.
  • mea maxima culpa  (16.07.13 02:39:28) 
almanyada normal su içmezler desem yeridir, hep maden suyu içiyorlar, yanlız oradakilerde ekstra gaz basılmamış oluyor, hafiften gazını kaçırarak içtiğinizde normal sudan daha bile faydalı olur.


  • The_Lollok  (16.07.13 03:13:31) 
maden suyu açken içmeyin de ne yapıyosanız yapın.ben midemi bozdum açken içe içe.4-5 yılda zor toparladım.bir de metabolizmanın kendi yapacağı işi sürekli maden suyuyla yardımcı olmak metabolizmanızı yavaşlatabilir.onun haricinde gayet yararlı bi arkadaş mineral deposu falan.


  • aşksız prens  (16.07.13 03:33:11) 
böbrekleri tembelleştirir.


  • manipülatör  (16.07.13 03:48:32) 
maden suyu gerçekten şeker deposu mu arkadaşlar? kesin bilgi midir bu? eğer öyleyse aşırı kilo alımına sebep olur diye düşünüyorum.


  • yokumbenburda  (16.07.13 13:50:25) 
maden suyunun neresinde şeker var? birisi yanlış anlamış ama kim?


  • mea maxima culpa  (16.07.13 14:44:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.