[]

yaban hayatı

merhaba,
ben şubatta mezun oldum, sevgilimden falan ayrıldım, iş bulamadım vs. yeni bir dönem için kendi başıma bir tatil yapmak istiyorum. bunun içinde kamp/yürüyüş işine girmek istiyorum. çanta çadır vs. var. yalnız şehir çocuğu olduğum için öyle doğada başıma ne gelir, başıma gelirse napmalıyım, pek bir bilgim yok. bunun için tavsiye edeceğiniz belgeseldir, blogdur, kitaptır ya da başka bir kaynak var mı?
ha bi de yer öneriniz var mı? izmir çevresi tercihen.(likya yolu mesela?)


 
öyle bilmediğin etmediğin yerlere tek başına gitme. bir topluluk filan bul, onlarla takıl.


  • mea maxima culpa  (15.07.13 21:04:32) 
toplulukların çoğu günübirlik ben baya 3-4 gün kalabileceğim bir gezi arıyorum. bi de tek başıma ya da max 1 arkadaşla


  • ilkot  (15.07.13 21:08:02) 
dikkatli ol, gerçek hayat filmlere-belgesellere benzemez.


  • mea maxima culpa  (15.07.13 21:09:49) 
sağol o yüzden soruyorum aslında, bildiğiniz güvendiğiniz bi kaynak var mı diye


  • ilkot  (15.07.13 21:11:12) 
kaz dağlarına git. gerekli malzeme ve de cesaretin varsa sorun olmaz ama ayıdan korkarım diyorsan hiç gitme. ilk gece uyumaya çalıştığında gerçekle yüzleşeceksin o yüzden iyi düşün. varsa merak ettiğin bir şey yardımcı olurum, ben her hafta sonu kamptayım


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (15.07.13 21:17:21) 
belki geri döndüğünde bize uzaylıların ya da koca ayaklıların gerçek olduğunu anlatırsın :)


  • mea maxima culpa  (15.07.13 21:19:27) 
bu konulara meraklıyım ve bilgiliyim. işim değil hobi olarak yapıyorum aslında sana katılmak isterdim eğlenceli olurdu ama ne yazık ki olamaz. ama merak ettiğin sorular varsa bana mesaj atabilirsin.


  • lathspell  (15.07.13 21:22:49) 
serdar kılıçı takip edebilirsin papi. www.serdarkilic.com.tr doğada insan diye trt'de programı var. bi de tinercilere dikkat et dötünü kesmesinler.


  • mustafa34  (15.07.13 21:47:23 ~ 21:47:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.