[]

Yakın arkadaş edinememe problemi

22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, lisede çok yakın arkadaşlarım vardı 5 6 kişilik bir grup her zaman beraber takılırdık, sonra üniversiteye geçince bu grupla çok sık görüşememeye başladık ve ben kendi üniversitemde pek derslere gitmediğimden arkadaş grubu edinemedim şu anda 3.sınıfım ve her ne kadar derslere gitmeye çalışsam da herkesin grubu belli mesela ders esnasında muhabbet kurduğum insanlar çıkışta yakın arkadaşlarıyla bir yerlere içmeye gidiyorlar ben ortada kalıp evin yolunu tutuyorum.

Napsam ne etsem de böyle bir arkadaş grubu oluşturabilsem tekrar kendime.


 
öğrenci toplulukları. kurs murs.


  • rotario  (15.07.13 20:31:46) 
mesela ne kursu? İngilizce kursuna gidiyorum aynı şekilde kurs bitince herkes dağılıyor.


  • anonimuz  (15.07.13 20:36:06) 
Okula gitmeyenlerin ortak kaderi.

Topluluklar en etkili yöntem. Ol aktif üye, çevren aniden genişler.
  • otonom  (15.07.13 20:48:58) 
Okula aralıksız gittiğim halde yakın arkadaşım yok.
Arkadaş çooook yakın olanı yok.

Çok sosyal biriyim ama yakın yok
  • indescribable  (15.07.13 20:52:32) 
sınav çalışması her zaman iyidir. muhakkak öğrenci evinde sabahlayan eküriler vardır vize final dönemlerinde. sana da uyuyorsa onlara takıl. hem öğrenirsin hem eğlenirsin:)


  • ilkot  (15.07.13 21:02:13) 
topluluklar derken sadece çevre için bi kulübe mi yazılayım?


  • anonimuz  (15.07.13 21:04:37) 
itü'de okuyormuşsun diğer duyurunuzda gördüm. ben de itü öğrencisiyim. bizim okulda genel durum böyle ama zaten. herhangi bir sınıf olmadığı için tanıştıkların o dönemden hatıra olarak kalıyolar. bölümden arkadaşlarınla da sen okulu uzatırsan ya da erken bitirirsen ayrılıyorsun. o yüzden itü'de okuyorsan öğrenci kulüplerine git kesin ben de bu gerçeği yeni farkettim güz döneminde araştırmalara başlıycam ki çevre olsun hafiften. zaten iş hayatında çevre yapmak zor lisedeki çevremle kaldım
neyse sorununu çözmek isterken biraz içimi dökmüş gibi oldum, kafayı takma ama okulun genel sıkıntısı gibi geliyor bana.

  • ogomso  (15.07.13 23:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.