[]

Çin'de İngilizce Programı

Bugün okulun Erasmus kordinatörü ile görüşmeye gittim. Seneye ilk dönem Erasmus değişim programı ile biryerlere gitmek için. Konuştuk, anlattı dinledim. Gidersin dedi. Sevindim .

Neyse odadan çıkarken oradaki başka bir görevli kadın yazın seni Çin'e yollayalım dedi. Programın ayrıntılarını da anlattı. Bizim okuldan 20 kişi göndereceklermiş Çin'e Hangzhou şehrine. Bu şehir Shangai'a 2 saat uzaklıktaymış trenle. Neyse bizim görevimiz sadece çinli öğrencilerle takılmak ve İngilizce konuşmak olacakmış. Kredili falan bi öğrenim programı değil anlayacağınız. Bir şey öğrenmek falan da depğil tek görev 6 hafta boyunca gezmek oraları görmek bunun yanında o öğrencilerin İngilizce pratiği yapmasını sağlamak.

Oradaki kalma-yeme-içme-toplu taşıma masraflarını Çin'deki üniversite karşılıyor. Benim karşılamam gereken sadece uçak bileti masrafı.

Böyle bir programa katılmış veya duymuş, nasıldır, nedir bilen var mıdır ?

 
buna benzer bi şey de amerikan hükümeti tarafından yapılıyor her sene öğrenci liderliği adı altında..belirli üniversitelerden 20 öğrenci toplayıp yoğun bi kurs programı sonucunda 5 hafta yiyip içip gezdiriyor..çin'deki uygulama da benzer bi uygulama sanırım..ama iyice araştırmak lazım..ilim çin'de de olsa alınız efenim..


  • ceres  (10.03.09 16:51:44) 
Ne guzel gorevmis o, hic kacirmayin bence. Ucak biletine ayiracak paraniz varsa, cok guzel bir firsat. Endise edecek bir sey de olmaz, iki okulun aracilik ettigi bir sey sonucta.


  • nazenin  (10.03.09 22:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.