[]

Evde örümcekten korunmak

Arkadaşlar, inanılmaz derecede örümcek fobim var. İsmini bile duymam yetiyor. Gördüğüm zaman kontrol edemediğim tepkiler veriyorum. Bu fobimin üstesinden nasıl gelebileceğimi bilmiyorum çünkü örümcekler her yerde fakat bizim evde simsiyah orta boylu görüyorum birkaç seferdir, bunu yazarken bile çok zorluk yaşıyorum ben bunlardan onlara da zarar vermeden nasıl kurtulabilirim? elektrik süpürgesi ile uzaktan bile alamıyorum, dün gece gördüm odamda bir tane, mümkün değil oraya giremeyeceğim birkaç gün :( uzaklaştırıcı ve koruyucu bir şeyler yok mudur ev için? lütfen link vermeden paylaşım yapın :(




 
sorunun tam cevabı değil ama bildiğin en zararsız böcek.evdeki böcekleri yiyor azaltıyor.senle işi olmaz.seni gördüğü yerde kaçar.dip köşe yaşar.kolay kolay çıkmaz.görünce ellemiyorum bile ben.umarım fobini azaltmayı başarırsın.


  • aşksız prens  (15.07.13 12:53:15) 
ben de korkarım ama sizin kadar değil, örümcek için ilaç bilemiyorum var mıdır, ama belki kedi filan alabilirsiniz, evdeki bütün böcekler için birebir. siz fark etmeden yiyorlar böcekleri:)

bir de bu varmış,
www.eksiduyuru.com

özetle devekuşu yumurtası demişler eksisozluk.com

bir de aklıma geldi, genelde banyo lavabo küvetten çıkıyorlar. bende son çıkan da öyleydi belki gelmemeleri için haftada bir filan lavabo aç gibi bir kimyasal dökebilirsiniz. kaynar suyla o iç kısımları temizler.
  • kaputt  (15.07.13 12:53:30 ~ 12:54:34) 
eve 2-3 tane kertenkele salabilirsin bütün böcekleri yer onlar. bir de örümcek çok tatlı ve zararsız. ben yatarken yatakta başımın üstünden geçiyor dokunmuyorum dahi. fobini yenmelisin bence. hep ata demirerden oluyor bunlar


  • nun  (15.07.13 12:55:31) 
deve kuşu yumurtasını bulabilmem şu aşamada tabii ki imkansız. acaba daha pratik bir çözüm yok mudur? banyoyu vs. her yeri düzenli olarak temizliyor ve her gün vileda yapıyorum evimde. daha ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :( yatağıma girecek diye çok korkuyorum, lütfen yardım :(


  • dessy  (15.07.13 12:56:29) 
devekuşuyumurtası +1 ancak yumurtanın çürük olması gerkiyormuş.


  • ground  (15.07.13 13:06:58) 
devekuşu yumurtası örümcek ağı oluşumunu engeller, örümceği uzaklaştırmaz

diye biliyorum
  • trinitrotoluen  (15.07.13 13:31:58) 
etkili yöntem devekuşu yumurtası zaten arkadaşlar yazmışlar. abajur haline getirilmiş olanlar var hem estetik duruyor hem de sizin amacınıza hizmet eder.

eğer besleme imkanınız varsa "süleymancık" denen kertenkele familyasından olan zararsız bir haşere düşmanı var.

eksisozluk.com
  • kuduz balik  (15.07.13 13:54:16) 
örümcek iyi lan yine. bide zzttt bzzzt diye uçan iğrenç şeylerden girse eve napıcaksın? önerim ise raid'in sprey şeklinde böcek öldürme ilaçları var. ondan al gördüğünün üstüne sıkarsın 2-3 dk içinde ölüyorlar.


  • neil manke  (15.07.13 15:04:31 ~ 15:05:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.