[]

boğaziçi üniversitesi ingilizce kursuna ne dersiniz?

Merhabalar,

Kuzenim sevgili boun'un yoğun ingilizce kursuna gitmek istiyor, 1 sene ve 12bin tl'lik bir bağlılıktan söz ediyoruz.

Sizler bu duruma ne dersiniz? tavsiye eder misiniz? ingilizce sıkıntısından kurtulmak icin her şeyi göze alan birisinden bahsediyoruz.

Diğer önerilerinize de açık olduğumuzu da belirtmek isteriz.

Sevgiler,

 
muhakkak iyi öğretirler, kendi de kitap okuyarak desteklerse iyi gelecektir. ama o kadar para verilir mi emin olamadım. ben hazırlıkta orada zaten zorunlu olarak yarım dönem eğitim almıştım. temelim de iyi olduğu için çoğunluk okuyup yazma olarak geçmişti.
şimdi temel bir eğitim verilecekse denemedim, ama dediğim gibi ben kötü olacağını sanmam. eğer fiyatlar da bu civardaysa diğer kurslarda da, tercih edilebilir.
ama bana biraz fazla geldi.
  • kaputt  (15.07.13 12:45:04 ~ 12:45:45) 
1 sene yogun ingilizce nasil oluyor ki? zaten normal süresi 1 sene.


  • serabetan  (15.07.13 13:06:38) 
Sevgili serabetan normalde haftada 2 veya 3 gün gidiyorsun sanırım, benim kuzen full hafta gidip son kura kadar 10 ayda gelecek. Yoğun derken bunu demek istedim. Eğer yoğun gitmeden tüm kurları almak istersen, haftada 2 günden 17,5 ay felan kapılarını aşındırman lazım.

Bilgine,
  • tyhjyys  (15.07.13 13:15:52 ~ 13:16:39) 
kuzen lisede mi? Uni mi okuyor ne yapiyor?


  • sttc  (15.07.13 18:26:13) 
sttc: kuzen üni mezunu, calısıyor. yüksek lisans yapacak ama ingilizce ile arası olmadıgı icin kabul alamıyor. kökten cozme derdinde.


  • tyhjyys  (15.07.13 19:55:12) 
12bin lira çok gibi geliyor. özel hoca tutsan birebir konuşma yaparak ders alsan bence çok daha faydalı olur. sonuçta bu kursta konuşma pratiği çok olmayacak.


  • sttc  (15.07.13 19:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.