[]

sizce hangisi?

düşündükçe, araştırdıkça daha kararsız kalıyorum. sizce bu 3'ünden hangisini alayım?

ayrıca:
1) iphone5 diyenler, bu parayı vermeye değer mi?
2) diğerlerini seçenler, üstüne biraz daha koyup iphone almaya gerek yok mu diyorsunuz?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
bence gerek yok.

eger büyük ekran istiyorsan z cok mantikli.

ama bunun disinda ne bekledigine bagli telefon. normal kullanici icin kullanilmayacak o kadar özellik ve artik sidik yarisina dönmüs cekirdekler filan var ki.
  • serabetan  (15.07.13 01:20:22) 
1) değer. google yapımı bir telefon kullanan android kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.

"daha fazla işlemci, daha fazla ram!!" olayı bana çok gereksiz geliyor ve apple dışındaki şirketler de tam olarak bunu yapıyor. android işletim sisteminin üstüne de kendi yazılımlarını edit'leyip koyuyorlar, ordan da ayrı bir hantallık gelior aletlere. zaten play store, app store'a nazaran hâlâ geride. uygulama sayısı olarak değil belki ama uygulamaların kalitesi bakımından arada uçurum var. uygulamarın istediği izinler bile çok fazla. app store'daki denetleme play store'da yok. e ben app'lere güvenemeyeceksem ne anlamı kaldı akıllı telefonun.
  • hjarteblod  (15.07.13 01:26:40) 
iphone alacaksan sakın siyah alma.

ne kadar titiz kullanırsan kullan siyahların boyası çıkıyor.

tavsiyeme gelirsek iphone 5 derim ama yurt dışından daha ucuza. yoksa bu fiyat çok.

yurt dışından getirtme şansın yoksa şunu öneririm.

www.teknosa.com
  • halitkin  (15.07.13 01:27:03) 
ben de halitkin ile aynı fikirdeyim. nexus 4 güzel telefon. kliksa şu sıralar 999 a bırakıyor sanırım. fiyat/performans olarak çok iyi. şarj meselesi biraz sıkıntı ama pek çok smartphone o derdi yaşıyor malum.

son kur yükselişi ile beraber iphone fiyatları daha da çok fırladı. bence değmez.
  • rosencruz  (15.07.13 01:35:20) 
eğer 2-3 ayda bir telefon değiştiren bir tip değilsen iphone 5. (3 ay sonra başka telefon alacaksan o kadar para bayılmaya değmez diye söylüyorum bunu)

2 sene 3gs kullandım, şimdi de 5 kullanıyorum. android daha hala stabil bir sistem değil maalesef.
  • fengari  (15.07.13 06:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.