[]

Yandım ulan

bir elim su kovasından bildiriyorum. sıcak yağlı kaşığa dokundum yanlışlıkla. elimi sudan çektiğim gibi sızlıyor. ne kadar süre bekleyeyim? elimde kovayla acile gitmeyi pek istemiyorum, yanık kremi yok antiseptik var sadece. alternatif tıpa çok açığım şu an.




 
canın çok tatlı anlaşıan bi dokunmakla böyle olduysan, yumurta var mı? acile gidene kadar merhem niyetine yumurta beyazı sürebilirsin.


  • niye ama  (14.07.13 20:24:17) 
ılık suda 15dk + yanık kremi (eczaciniza danisin)


  • ayn-i cemin bülbülü  (14.07.13 20:31:50) 
Buz tutma! Ilıksu..


  • ayn-i cemin bülbülü  (14.07.13 21:02:14) 
buz tut ama direkt değil.ince bi havlu ya da gazlı bez üzerinden. direkt tutarsan buz yanığı olur çok büyük ihtimal

bepanthen falan sür. ya da nemlendirici herhangi bir şey.

3 hafta önce 3 parmağımı benzer bi şekilde yaktım. 5saat buzla bu muameleyi yaptıktan sonra su bile toplamadan iyileşti.
  • la noix  (14.07.13 21:05:33) 
ılık su idare etmez senin ağrını bu arada :)
ağrı kesici bişey de al ağızdan

  • la noix  (14.07.13 21:06:11) 
Yakındaki nöbetçi eczanelere bak, sonra onun civarında yemeksepetinde kayıtlı olan restoranlara bak. Restorandan sipariş ver, eczaneden ilacı da alsın gelsin.


  • sazz  (14.07.13 21:07:12) 
buz/soğuk su tutarsan su toplar. yanığa en iyi ilk yardım limon veya zeytinyağıdır, ilk anda bunları sürersen sonrasında merhem falan sürersin çok daha rahat edersin. kaynak: yağdan, lehim tabancasından vs bilimum şeyden yanan ben.


  • r_u_h  (14.07.13 21:55:34) 
geçene kadar bekle. ben bileğimi yakmıştım bir kere öyle. ince deri daha fena sızlar.


  • goldentitan  (14.07.13 22:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.