[]

Gercek absent nerden bulurum?

yada evde falan nasil yaparım var mıdır bunun yolu yorda mi? ama gercek halusulatif etkiye sahip absentten bahsediyorum.. Not:prag havaalanında var 20 euro diyeni parcalarım..




 
halusinojen etkisi yok onun. hızlıca sarhoş etmesinin dışında. bir de boğazdan bir gemi geçiyor o kadar.
yanında ot içenlerde oluyo o. ya da mantara bağlarsan.
lsd fln, bunlar advance işler. evde yapamazsın, bir çeşit kolonya işte bildğin.
bir de çok film seyretme.
  • radikalherif  (10.03.09 00:41:40 ~ 00:42:58) 
tansaşta vardı sanırım. karıştırıyor da olabilirim ama burda kesin olarak var. www.ickisepeti.com

evde de yaparsınız. (yaparsın derken içmek için hazırlama anlamında) şekeri damıtmak için absinthe kaşığı falan satılıyordu gittigidiyor da görmüştüm ama çok da gerek yok yaani.
nasıl yapıldığı için ise (bkz: absinthe) onlarca entry var.
  • girl in a coma  (10.03.09 00:43:53 ~ 00:45:07) 
ladies and centılmının ben su anda piyasada satılan pazarlama harikası absenti degil 18 19. yuz yılda milleti maymun eden orjinal absenti soruyorum..


  • sezaryan  (10.03.09 00:50:22) 
"absinth" diye ararsanız gerçeğini bulursunuz.
öbürü zaten absent. yok yani

  • cedilla  (10.03.09 01:05:56) 
18. ve 19. yuzyildaki absinthler, ilk cikan kolalar gibi, tarih oldular. prag'da da yok iciniz rahat olsun :)


  • orqan  (10.03.09 04:11:06) 
absinthe, eger pelinotu ve anason tatlarini cok seven ve baska ickilerde deneyip artik degisik bir sey arayan birisi degilsen almaya deger bir sey degil.

neden degil? cunku halusinasyon olayi yalan. bugunku absinthelerde yalan, eski absinthelerde de yalan. ayrica turkiye'de cok az cesidi bulunuyor ve asiri pahali. yani elde etmen hem cok zor hem de cok pahali olacak. o kadar efor ve para sarfettikten sonra da eline bir sey gecmeyecek.
  • wpi  (10.03.09 09:25:01) 
alternatif olarak büyük marketlerden alabileceğin absinthilion diye bişey var. alkol oranı 67 bi onu dene beğenirsen danimarkadan gönderebilirim. ama bildiğimiz absinth tabiki.


  • emcedeltate  (10.03.09 16:39:05) 
yanlış bilmiyorsam o eski absinthelerde tolien denen madde var ki kendisi tiner bali gibi uçucuların etken maddesi. beyne doğrudan hasar veren bir madde.


  • emuncipation  (10.03.09 20:46:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.