[]

sakal sorunu

medikal mi olsun soru mu diye uzunca düşünmemden sonra, medikal bir çözüm arayışında olmamdan ötürü soru olarak açmay uygun gördüm.

şimdi bende şöyle bir sorun var, sakalım çenemin altında yoğun çıkarken çene üstünde seyrek çıkıyor. haliyle uzadığında da el kaide militanı gibi duruyorum. e kısa kesmekten de bıktım, sakal bırakmak istiyorum.

hemen bazı cevapları bloke edelim, "liseyi bitir önce sonra çıkar onlar." falan diyecekler olacak muhtemelen; aynı sorunu babam da yaşıyormuş üniversitedeyken. şu anda düzgün çıkıyor sakalı, benim için de ileride düzelir diyorlar da ileride ne yapayım ben sakalı, belki girdiğim işten ötürü mecburen sinek kaydı kesmem gerekecek.

peki ne yapmak lazım bu üst bölgedeki sakalı gürleştirmek için? dediğim gibi, genel bir problem yok aslında, çene altındaki sakala yetişmesi yeterli benim için. ne yapmak ne etmek gerek, veyahutta yapılacak bir şeyler var mıdır?

 
neckbeard olarak anılmak istemiyorsan düzenli olarak tıraş ol, hem bu sıcakta sakal çekilmez hem de kestikçe gürleşir belki.


  • cinsi kisi  (14.07.13 16:03:53) 
bu nedenden ötürü zaten kesiyorum sürekli ama sakalsız da bir halta benzemiyorum açıkçası.

kestikçe gürleşir olayı kanıtlanmış bir şey mi peki? kimi doğru diyor kimi yalan diyor, emin olamadım.
  • knight of cydonia  (14.07.13 16:07:13) 
benim bir arkadaşımda vardı böyle bir sorun sarımsak suyu sürmüş haftada 1-2 gün.1 ay devam etmiş şimdi fırça gibi sakalı var.Sende eksik yerlere sür.Kokusu biraz kötü olabilir ama tercih senin.


  • ayakkokususeveninsan  (14.07.13 16:09:26) 
sarımsak suyu işi cidden kocakarı mantığı taşımıyorsa cidden sürerim, sarımsak kokusunu da çok severim ayrıca (iğrencim evet). duş almadan önce sürsem zaten güzelce de yıkarım, koku kalmaz. (planlar da kuruldu ooh)


  • knight of cydonia  (14.07.13 16:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.