(4)
abd'den playsation 3 aldim led tv'ye nasil bagliycam?
abdden bizimkilere ps3 getirdim ama ne hdmi ne de av kaplosundan goruntu alamadim. abd tvleri ile avrupa tvleri arasinda ntsc - pal farkliligi oldugunu biliyorum ama lcd tvler bunu otomatik duzeltiyor saniyordum. bana bi yardim lutfen.
abdden bizimkilere ps3 getirdim ama ne hdmi ne de av kaplosundan goruntu alamadim. abd tvleri ile avrupa tvleri arasinda ntsc - pal farkliligi oldugunu biliyorum ama lcd tvler bunu otomatik duzeltiyor saniyordum.
bana bi yardim lutfen.
0
Açma kapama düğmesine ps3 kapalıyken 5 saniye süreyle basılı tutun. Sonra normal açın. Görüntü gelecektir.
0
pal ve ntsc farkından dolayı o iş olmaz. Abd ps3leri paldir. Türk televizyon yayınları ntsc olduğundan tv ithali de ona özel olarak ntsc olur. Bu çakışmadan dolayı görüntü alamazsın malesef.
0
1-Amerika NTSC'dir.
2-PS3'de bölge farklılıkları olmasına rağmen, her bölge her bölgede çalışır.
3-Avrupa (ve Türkiye) PAL'dir.
4-Cihazın grafik aksamında bir sorun yoksa çalışır mis gibi.
0
alanlar var ama. getirip oynayan insanlar taniyorum.
0