[]

hamamda ne giyilir?

İlk defa gidicem. Hamam adabi nedir? Bikini giymem gerekiyor mu? Yoksa filmlerdeki gibi pestemala mi sariniyoruz?
Uskudar cinili hamama gidicem.



 
Bikini tamamen çıplak keselenmek falan istemezseniz rahat oluyor. Bikini varsa peştemale pek gerek kalmıyor.
ok by'ın dediği gibi çıplak teyzeler var ki orada yaşıyorlar sanırım, her hamamda bir iki köşede korkutucu cıplak teyzeler hep vardır :)

  • whoosie  (13.07.13 21:46:02) 
aslında düşündüm de garip bir soru. yazın otellerde falan kesin bikini giyiyorlardır. bu kaplıcalarda falan hiç bilmiyorum ayrı oluyor ama peştemaldi sanırsam. peştemal giyilir de her ne kadar yapışsa da sıkıntılı bir giyecek. ha düştü ha düşecek gibi.

ama en önemlisi bu sıcakta hamama mı gidilir? manyak mısınız?
  • bizatihizururi  (13.07.13 21:48:33) 
@bizatihizururi: ehehe evet ters biraz ama uzun tatile cikicam, saglam kese attirip gideyim istedim:)


  • goldentitan  (13.07.13 21:54:46) 
çinilide çıplak takılıyolar, teyze de yok sadece, turistler falan da var. gerçi genelde alt bikini oluyor.

bir de oraya hep giden bi grup insan var, muabbeti falan kurmuş olurlar

bu arada çinili hamamda gelin hamamı yapmayı düşünmüştüm ama gidip de görünce pek beğenmedim. çinileri yok bi kere :) günlük kötü olmaz belki ama
  • la noix  (13.07.13 22:12:30) 
Pestamal giyin. Bikini olayin ruhuna ters


  • efrasiyab87  (13.07.13 22:17:26) 
kadınları bilemiyorum ama erkekler için muhakkak peştamal. bir de peştemali sıkıca ve iyice örtünün. nahoş olaylar ya da buna girişmek isteyenler oluyor.


  • nevruz atesinin ustunden atlayan bakan  (13.07.13 22:38:06) 
bizatihizururi; bu sıcakta hamama gidilir hatta daha da güzel olur. terleme ile birlikte vücutta toksinler atıldığından, daha az terlenir ve ter az kokar. belli bir müddet tabi, hamama gittim nasılsa diyip bi hafta yıkanmazlık edilmez: )

sen kendini nasıl rahat hissedeceksin. ne çıplaksın diye bikinililer sana garip bakarlar nede bikinilisin diye çıplaklar. yalnız kese yapılırken peştemal mecburen çıkacak. en iyisi tek alt giymek sanki.
  • halanne  (13.07.13 22:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.