[]

oruçlu iken vücut çalışmak

arkadaşlar oruçlu iken vücut çalışmak zararlı mıdır, yararlı mıdır nedir ?
gittiğim salondaki hoca iftardan önce gel, ramazanda bırakma sporu en azından mevcut şeklini korumuş olursun diyor ama bana hiç mantıkl gelmiyor aç susuz spor yapmak. ne yapsam ramazanda bıraksam mı yoksa devam mı etsem



 
hocanıza kafasının çok güzel olduğunu ve güle güle kullanmasını söyleyin.

aç ve özellikle susuz bir halt yapılmaz. hatta iftardan sonra da, normal günlerde olduğu gibi çalışmayın. henüz sindirimi tamamlamadan ağır çalışma olmaz.

ramazan süresince, iftardan 1-2 saat sonra ufak ufak çalışın, fazla kasmayın derim ben.
  • han20  (13.07.13 16:21:19) 
kardes daha once de yazdım. sen orucunu tut. allah senın bu fedakarlıgını gorecektır emınım


  • zortlak  (13.07.13 16:38:58) 
oruç tutuyorsan iftarda çok ağır yemeyip bol su içip, iftardan sonra spora gidebilirsin. spor dönüşünde tekrar bir yemek yersin. sahurda da bol bol süt iç. tüm gün aç kalmak kaslarını eritir emeğin boşa gider.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.07.13 16:41:17) 
arkadaşlar salon 10 da kapanıyor,iftar 9 da.yani iftardan sonra gitmem pek mümkün değil


  • oysabenseningozlerinsizedemembilirsin  (13.07.13 16:44:15) 
vücudunuza eziyet etmeyin , günahtır eğer bilmiyorsanız. iftardan sonra yürüyüş veya koşu yapın hamlamamak için, ramazandan sonra eski temponuzda devam ederseniz.


  • innerbliss  (13.07.13 17:04:03) 
iftardan önce her zaman girdiğin ağırlıklarla değil de daha hafifleriyle gir bence, vücudun soğumamış olur.


  • bi sey dicem  (13.07.13 17:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.