[]

KYK Borç

Borcunuzu düzenli ödemediğiniz için, Kurumumuz 351 sayılı kanunun 17. maddesi hükmü gereğince, tahsili yapılmak üzere yetkili vergi dairesine bildirildiniz. Borcunuzu temmuz ayı içerisinde ilgili vergi dairesine ödeyebilirsiniz.

yazıyor. ne olacak şimdi haciz falan mı gelecek?


 
haciz öyle zınk diye gelen bir şey değil. önce bir yazı gelir (ödeme emri) ödeyiniz diye, belli bir süre verilir, ondan sonra icra takip işlemlerine geçilir.


  • fengari  (13.07.13 15:28:35) 
e bunu erteletebiliyor muyum şu an?


  • pek vokal  (13.07.13 15:32:43) 
E demişler ya işte "ödeyiniz" diye.


  • adoramer3ku  (13.07.13 15:36:02) 
@adoramer3ku

yani?
  • pek vokal  (13.07.13 15:40:29) 
@schuayb

faiz binme konusunda fark var mı eskisine göre?
  • pek vokal  (13.07.13 15:47:24) 
dur heyecan yapma aynısı benim başıma geldi, gittim ilk ağızdan bilgi aldım olanları anlatayım sana,

Şimdi eskiden bu borçları ziraate ödüyorduk ama artık bankalar b u borçları almıyorlarmış ve direk vergi dairesine yatırmak gerekiyormuş.

Ben her ay zamanında yatırmama rağmen aynı yazı banada çıktı, başkalarınada çıktı, o yüzden fazla kasmana gerek yok.

Her zamanki gibi küçük bir faiz binecektir ama öyle hacizlik bir durum yok.

Kısaca nette sana söylenen vergi dairesine yatıracaksın ben kadıköy rıhtım vergi dairesi gibi bir daireye yatırdım kapattım borcumu.
  • basond  (13.07.13 17:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.