[]

peşinizde birileri olduğunu düşünüyorsunuz

ıssız ve hiç bilmediğiniz bir yerdesiniz. kimliğini bilmediğiniz insanlar peşinizde. gece vakti. en karanlık saatler. etrafta gidebileceğiniz hiçbir yer yok. bir dağ başı. bir ev gördünüz. girdiniz. muhabbet sohbet yolda kaldım falan. size oda verdiler. yatmaya gittiniz. odada bir şey gördünüz ve peşinizde olduğunu düşündüğünüz kişilerle evdekileri bağlantılı olduğunu hissettiniz. onlara söylediniz ve SİZDEN kaçtılar. güçlüsünüz çünkü. evde kalıp daha çok bilgi toplamayı mı tercih ederdiniz yoksa hiç bilmediğiniz uçsuz bucaksız bir dağ başında karanlığa koşmayı mı seçerdiniz?




 
anlamadım evdekiler benden mi kaçtılar durumdan mı? durumdan kaçtılarsa ben de onlarla kaçarım deli miyim tek başıma gideyim?

edite edit: evdekilerin benden kaçacağı kadar güçlüysem neidüğü belirsiz şeyi alt edecek kadar da güçlüyümdür bence der yatar uyurdum. bana dokunmayan yılan bin yaşasın der dokunursa bedelini ödetirim. böyle de cevval celayir bi insanım.
  • in vino veritas  (13.07.13 02:35:24 ~ 02:44:04) 
evde bilgi toplancak şeyler etrafda olmaz bence. baglantılıysak araba telefon falan da yoktur ortalıkda.

biraz kurcalarım araba anahtar falan var mı diye.
sonra silah bıçak sopa falan var mı diye bakarım varsa alırım bunları.

yoksa evde çıkarım deli gibi koşarım.


göt korkusu %99 u bulur.
  • Caaannn  (13.07.13 02:35:52) 
gta'dan edindiğim tecrübeme göre kaçarım. hareket halinde olduğum sürece güvendeyim.


  • zgrydn  (13.07.13 02:37:06) 
piyasadaki bütün korku filmlerini izlememe dayanarak evden çıkarım


  • cometome  (13.07.13 02:47:09) 
Evde kalır bir şeyler bulmaya çalışırdım herhalde. En azından sabaha kadar o evde kalır uyumazdım. Plan falan yapardım sabah ne yapacağımla ilgili.

O değil de bu tür sorular ilgimi çeker benim, hazır görmüşken ekleyeyim, bilen gören mesajla daha çoğunu iletsin bana.
  • burasi ne garip bir yer  (13.07.13 02:50:06) 
peşimde radyasyon yoksa koşarak kaçardım. nerden çıktı böyle bi soru?


  • ermanen  (13.07.13 03:24:22) 
bu ne ya kabus gibi bu saatte. herhalde kaçardım ama.


  • nevrotik  (13.07.13 05:06:53) 
Kesin kaçarım.


  • sen git ben geliyorum  (13.07.13 06:51:49) 
evdeki en büyük bi kaç bıçağı yanıma alıp, bi de vileda sapı gibi bi sopa falan bulup ön kapıdan çıkar kaçmadan acil değil ama çabuk çabuk gideceğim yere giderdim. silahları varsa teslim olurdum, alacakları bi cüzdan, kıllı mıllı adamım tecavüz edecek değiller ya.

allah hikayelerdeki kadın karakterle ecir sabır versin.
  • mustafa34  (13.07.13 07:28:16 ~ 07:29:56) 
standard gerilim filmi senaryosu. filmin devam etmesi için kaçmaman gerekiyor.


  • sifirin altinda  (13.07.13 09:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.