[]

istanbulda kallavi yeme icme yerleri

efendim, bana acilen istanbuldaki guzel yeme icme yerleri ile alakali site/dokuman vs. lazim...

biraz daha acarsak:

kebabi horhorda halil ibrahim'den yiyeceksin, baligi arnavutkoyde adem baba'da, ev yemeklerinu hunkar'da tarzi boyle guzel bi kaynak lazim... olmadi cok hosunuza giden, 10+ numero bi yer varsa boyle kefil olabileceginiz, onlari ekleseniz... lazim oldu gece gece niye lazim oldu sormayiniz efendim...

 
pide-nizam pide taksim. bi subesi ingiliz konsoloslugunun orda. digeri de benetton un karsısındaki sokakta.

hamburgeri kızılkayalarda, taksim meydanında.
  • bryan fury  (03.05.07 04:19:02) 
  • sathaner  (03.05.07 09:22:46) 
  • amiga 500  (03.05.07 10:41:45) 
Kaşıbeyaz
Şenlikköy, çatal sokak no: 17 Florya / İstanbul
Tel : + 90 212 663 28 90
www.kasibeyaz.com.tr
  • isott  (03.05.07 13:31:41) 
simdi canlarim, benim istedigim daha cok boyle gizli kalmis lezzetler... eger luks yerler isteseydim, kebap icin levent tike, olmadi beyti; balik icin kurucesmede mavi balik der cikardim isin icinden... ama bana diyeceksiniz ki uykuluk yiyeceksin sutlucede sadrazamn kemal'de ben kefilim... kokoreci sampiyonda yemiycen ne oyle ekmek arasi domates, mercan daha iyi ama ben sirkecide imparatoru tek gecerim, paran varsa ama al bi bilet ankaraya, git aoc'ye ye doya doya... ucuz yer ariyosan, buryan falan icin fatihte kadinlar pazari fena degil ama yoresel anlamda gercek lezzeti horhorda kesin yakalarsin... bunun gibi spesifik seyler lazim... gerci artik pek aciliyeti kalmadi, o yuzden basliktaki acil ifadesini kaldiriyorum simdi ama bu basligi sozlugun gurme tavsiyeleri niyetine bir guzel doldurursak tum yazarlar icin cok mutual olur kanaatindeyim...


  • dilemma of subscribtionability  (03.05.07 13:58:09) 
bordeaux'dan gelen mesaj hos olmus:

şık bi yerde sosyeteye karısmadan balık yicem derseniz, kireçburnu set balık. yemekten sonra sufle yiyiniz mutlaka.(kredi kartı gecmiyor)

soslu kanat yicem vs diyorsanız üşenmeyip beylikdüzüne kanatçı muhtara. aynı yerde şahane testi kebabı da yersiniz gitmişken.

yine biraz para verelim, etrafımızda deli gibi hizmet olsun, rakı kebap ve diğer yerel yemekler derseniz ataşehir trio nun karşısındaki sahan'a gidebilirsiniz.

kaburga tava yiyelim, güzel hizmer olsun, insan muamelesi gorelim diyorsanız bostancıda tavacı recep. hem sahane ayran da içersiniz, arkasından da dondurmalı irmik helvası.

afiyet olsun :)
  • dilemma of subscribtionability  (03.05.07 14:06:43) 
taksimde "gani gani" var, kesinlikle tavsiye edilir


  • reeper redeemer  (03.05.07 20:38:58) 
kimsenin çiya dememiş olmasina şaşırdım. türkiye de bir eşi daha oldugunu sanmiyorum. ecnebi bir tanidik today i met god in ciya demisti orada yedikten sonra. o kadar yani. kadıköy de mekan internet sitesi ve hatta dergisi bile var.


  • atmacaged  (03.05.07 22:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.