[]

Galaxy s4 ekran ve görüntü gitti

Herkese merhaba,

Henüz bir hafta önce Türkcell den aldığım galaxy s4 yaklaşık 30cm bir yükseklikten düştü ve görüntü gitti. Baya yeşil, sarı, mavi çizgilerden ibaret oldu ekran. Kenarlarında köşelerinde herhangi bir deforme yok, sadece telefonun düştüğü köşenin iç kısmı, yani ekranın içinde ufak, zor görünen bir çatlak oluştu.

Aldığım Türkcell bayisine gidip görüştüm, biz göndeririz ama böyle bir sorun genelde garantiye girmiyor dediler.

Ne yapmam ve nasıl yapmam gerekiyor, tecrübeli olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

 
düşürme garanti kapsamı dışında... ekran parasını alırlar o da 500 tl falandı sanırım


  • inanmazsan inanma  (12.07.13 21:00:50) 
Çok geçmiş olsun, ben de 2 gün önce 10 günlük s4ü düşürdüm cam çatladı :/ Bunların ekran ve cam birbirinden ayrı sayılır. Ne kadara yaparlar diye araştırdığımda garantinin içindeki ekranı karşılayabileceğini söyleyenler vardı. direk sen götürüp zorlarsan kabul ettirebilirsin ancak 450-600 arası rakam çıkarırlar diyorlardı.
Sen ekranı ayrı alıp adam akıllı bir servise 100-200 arası bir fiyata yaptırabilirsin sanırım.

www.youtube.com
Ayrıca şunu bi izlemelisin. Bende sadece camda çatlak var dokunmatik ve ekranda sorun yok o yüzden bu kadar parçalarına ayırtıp orjinalliğini bozdurmak istemedim çatlak kullanıcam.
  • inugard  (12.07.13 21:15:36 ~ 21:15:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.