[]

Şirketteki kızla tanışmaca

Şirkette bir kız var. Ortak arkadaşım yok. Aynı kattayız, tuvalet/kahve yolunda yanından geçiyorum, yemeklerde filan karşılaşıyoruz. Sorum:

Ben bununla nasıl tanışırım? Bir kez konuşmuş olsak filan yeter aslında, konuşmuşluğumuz olursa bir süre göz ucuyla selamlaşma, sonra "günaydın", sonra "selam", sonra "selam naber" diye, uygun zamanda isim vs'ye girerim. Ama o ilk konuşma nasıl olacak? Mesela bugün yanyana kahve aldık ilk kez, tam fırsattı aslında ama bilemedim ne diyeceğimi.


 
abi ben anlamıyorum sizi ya, cidden, bir "günaydın" demek neden zor olsun? ya da gülümseyip "merhaba" demek?

sonrası gelir bak, adım da bora değil ama sonrası gelir!

kırın zincirleri.
  • devorgilla the gunslinger  (12.07.13 15:52:38) 
www.dailymotion.com

izleyin la deluğanlular :P
  • kendihalindekiyaratık  (12.07.13 15:53:40 ~ 15:54:13) 
sonrası gelmiyor hacı.


  • baldur  (12.07.13 15:53:52) 
abi böyle rastlamaları birkaç kere yapacaksın. gördüğünde günaydn, merhaba falan diyeceksin. kız senin yüzü hatırlıycak bi zaman sonra. ufak ufak muhabbete girersin sonra muhtemelen.


  • fuzzy olmak istemistim  (12.07.13 16:04:46) 
iş yerınden kımseyle olmaz. ya evlenıcen ya da olmaz ıste


  • zortlak  (12.07.13 16:06:57) 
Bir günaydın dahi diyip konuşmaya giremiyorsan hiç tanışma be güzel kardeşim.


  • efrasiyab87  (12.07.13 16:12:20) 
iş yerinde herkese selam verip günaydın dersen hem soyalleşmiş olursun hem de kızın gözünde abazan olmazsın, sıcak kanlı muhabbet edilecek biri olarak görünürsün ve bikaç günaydın dan sonra naber nasılsın demeye başlarsın gibi geliyor.


  • r_u_h  (12.07.13 16:28:36) 
aynı işyerinde her gün karşılaşan insanlar nasıl olur da birbirine merhaba diyemez ve tanışamaz??? çok ilginç.

yeri geliyor otobüste, spor salonunda, markette filan tanımadığımız insanlarla ne saçma muhabbetler açılıyor. o muhabbetin sadece orda kalacağı bilindiği halde.

aynı işyerinde çalışan, aynı yaşlarda, benzer ilgi alanları, arkadaşlar vs olan insanlar neden bir merhaba deyip sohbet edemiyor? illa işin ucunda sevgililik olması da gerekmiyor ki? insanlık bu.
  • mea maxima culpa  (12.07.13 17:28:48) 
plan yapmayın plan.

abicim bi gün günaydın dersin, sonraki gün günaydın dersin arkasından aklına ilk gelen şeyi söylersin, 'bugün de hebeler ne kadar hübele di mi' vs. tamamen sana kalmış içerik. iki taraf da birbirine boş değilse zamanla ilerler zaten o muhabbet.
  • sakura  (12.07.13 17:48:33) 
Plazada 1-2 bin kişi çalışınca zor olabiliyor. Üniversitede farklı bölümde hiç ortak arkadaşının olmadığı ama 1-2 günde bir karşılaştığın bir insan gibi. Her gün karşına çıksa da hop diye selam verilmiyor her zaman.

Neyse hallederiz.
  • ikinci hesap  (12.07.13 19:10:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.