[]

ankara'da kalmak istiyorum, kalamıyorum

Ankara'da ulaşımı kolay ama belirli semtlere göre nisbeten daha uygun olan yerler nerelerdir? Biraz uzak olup yolu problemli olmayan bi yer de olabilir. işyeri söğütözü.

servis kullanıyorum, araç da var.


 
kolej-kurtuluş-incesu aralığı olabilir sanki, kızılay'a yürüme mesafesi, oradan da söğütözü tek dolmuş zaten.

yine dolmuş hattından bahçelievler, akdeniz caddesi çevresi olabilir.

gazi tıp fakültesi yakınlarından da söğütözü'ne tek otobüsle ulaşım var, otobüs akp genel merkezinin olduğu caddeden geçiyor ama tam hattını bilmiyorum.
  • kobuzchu kiz  (12.07.13 11:51:09) 
araç mı toplu taşıma mı? araç ise gazi mahallesinde kiralar biraz daha uygun diye biliyorum. toplu taşıma ise eryaman olabilir biraz dişinizi sıkarsanız metro faaliyete geçecek. o zamana kadar otobüse talim. ha bir de fiyatın uygunluğu görecelidir. sizin kira bütçeniz ne kadar?


  • lebbanen  (12.07.13 11:53:38) 
Ben emek'te okurken etimesgut'ta kalıyordum. Kiralar nispeten daha uygun ama çok iç taraflara kaçmayın derim.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (12.07.13 11:57:47) 
Eryaman var. Eryaman'dan daha uygun bir yer bulamazsınız. Zaten bağlantı yolları da yapıldı, Eskişehir yoluna çok kısa sürede çıkabilirsiniz. Kaymak gibidir ayrıca yolları.


  • ahmetcan44  (12.07.13 12:11:00) 
bencede en mantıklısı kolej kurtuluş incesu aralığı, ekimde metro açılıyor söğütözüne metro ile de gidebilirsiniz, araç ile gazi mahallesinden çiftliğin arkasından direk söğütözüne geçebilirsiniz (eskişehir yolunu görmeden sögütözüne gitmek büyük nimet emin olun) toplu taşım derseniz, sıhhıye köprüsünün altından tutun meşrutiyet caddesine kadar onca yerden dolmuşu otobüsü var


  • primetime  (12.07.13 12:25:05) 
Kolejde evler pahali, hem de eski pusku, tamam her yere yakin ama sacma. Eryaman epey uzak sehre, kizilaya otobusle 40 dakka falan. Ama kiralar 400-500 civari. Kolejde daha pahali hem de bakimsiz evler. Yol sorun degil diyosan sık sık otobus gider eryamana, hatta etimesgut kiralari cok daha ucuzmus. O da eryamana yakin zaten.


  • chavez s venezuela  (12.07.13 14:06:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.