[]

sırbistan ve bosna hersek

yaklaşık bir hafta boyunca buralarda olucam. nereyi göreyim, nereye gideyim? bi de srebrenica'ya belgrad'tan sarajevo'ya giderken uğrayıp ziyaret etsek yeterli olur di mi?
kesin gideceğim yerler: belgrad - novi sad - srebrenica - sarajevo - mostar
araba kiralaycağımız için buralara giderken yol üstünde/yakın olan yerlere filan da sapabiliriz duruma göre.


 
rotayı çok güzel yapmışsın. araba tutma fikri de çok iyi zira oralar çok ucuz.
belgrad için kalemegdan(illa ki gidersin), tesla müzesi(kesin git), tuna nehrinin etrafında güzel clublar var, şimdi ismini unuttum nehrin diğer tarafında göl olan bir yer vardı orada da iyi clublar var.
novi sad için petrovaradin fortress, tuna nehrinde yüzmek için çok güzel plajlar var tavsiye ederim. bir de belli zamanlarda petrovaradin avlusunda parti yapılıyor. denk gelirse gitmelisin. son olarak novi sad da taksi çok ucuz.
  • konskenkova  (12.07.13 01:07:36) 
Niş'e sakın gitme, hem Türk düşmanı çok hem zaten görecek hiç birşey yok.


  • Nocturne  (12.07.13 01:13:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.