[]

diz ağrısı

canlar 2 gündür dizimde bi ağrı var bükemiyorum.merdiven inip çıkarken hatta yürürken bile rahatsız eden bir ağrı. Vurma kırma çarpma gibi şeyler olmadı bi sabah uyandım ve acıyodu haliyle çok önemsemedim geçer diye ama geçmiyor ve giderek sinir bozucu oluyor. 182yi aradım randevu alayım diye tee haftaya randevu veriyor o zaman da ben yollarda olacağım. nedir bu ağrı ne olabilir ne yapmalıdır?
edit: sadece sağ dizde var bu ağrı



 
menisküs zedelenmesi olabilir mi?
sık bağdaş kurarak mı oturuyordunuz?

  • enkolaykullaniciadi  (11.07.13 20:02:54) 
Öncelikle geçmiş olsun .

Benzer problemi ben 3 senedir çekiyorum. Kaç kere MR a girdiğimi hatırlamıyorum artık. İlk önce menisküs başlangıcı dediler sonra yok değilmiş ön patella kemiği kayması dediler.. Gnc'den kazığı yedirdiler ama hiçbir işr yaramadı. Fizik tedavı verdi ama hareketleri yapmak bile zulüm haline dönünce bi güzel sövdüm ve böyle yaşamaya alışmaya çalıştım..

Memlekete döndükten sonra hemen bir doktora gidin. Aynı ağrıyı bende çektiğim için neler yaşadığınızı tahmin ediyorum.. Ayrıca ağrı olduğunda buz tedavisi uygularsanız biraz ağrınız hafifler..
  • ondkz  (11.07.13 20:09:11) 
gecmis olsun. bende de ayni agrilar var. gerci benimki digustan gelen bir sorundan oturuymus. fizik tedavi dediler gittim ve agrilar inanilmaz dueyde artti. bilemiyorum herkesde ayni mi oluyor ama ben pisman oldum.
yapabilecekleriniz dizlerinizin uzerine oturmayin, bagdas kurmayin, cok fazla merdiven cikmayin, kosu yapmayin ama yuruyun, bacak bacak ustune sekilde oturmayin. her gun 20 dakika buz koyun agriyi azaltiyor ve odem falan varsa iyi geliyor. dizin citlamasi bir takilma durumu demekmis onu ogrendim. citlaticam diye ugrasmayin. buyuk ihtimalle bir takilma olmus sizde de buz presi yapin bir sure duzenli.

  • 65 derece  (11.07.13 20:29:09 ~ 20:29:49) 
sık bağdaş kurarım hatta sandalye üzerinde bile bağdaş kurar çeşitli şekillere gireröyle otururum.
menisküs falan hiç bilemiyorum ki.
aklıma şey geldi ben çok çok çok az su içerim bi alakası olabilir mi acaba?
hani herhangi bi şişlik ödem morartı falan yok dümdüz dururken sıkıntı yok ama yürüyünce ya da bükünce acıyo belli bi yerde.
çok teşekkürler sanırım doktora gitmek şart ama şu buz olayını bi deneyeyim
  • damla cikolata  (11.07.13 21:10:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.