[]

Galatasaray Üni. İletişim

Selamlar,

Ekşi'de bütün yorumlar olumsuz. Sizce koç üniversitesi sanat tarihi'nin üstüne koyayım mı tercih listemde? Okuldan birileri varsa çok güzel olur.


 
E herhalde yani sanat tarihinin üstüne konur. Turkiye'nin en prestijli üniversitesi orası.

gs'de değilim. Amacın ne olmak? Gazeteci, akademisyen, arkeolog, reklamcı, tasarımcı. Grafiker... Amacın ne? Eğer iyi bir diploma almaksa gs tek tabii ki. Ama iyi bir reklamcı olmaksa mesela o zaman bahçeşehir tek. İyi bir sinem tv bölümüyse mimar Sinan ilk sırada vs. Ne olmak istediğini söyle, yol gösterelim.
  • sen git ben geliyorum  (11.07.13 16:34:38) 
sözelde en prestijli yerlerden birisidir gsu iletişim..Bölüm de fena değil üniversite zaten iyi.


  • gorki  (11.07.13 16:38:53) 
kök tengri aşkına sözlükteki yorumları o kadar ciddiye alma. zaytung'un şu haberi her şeyi anlatıyor aslında:

www.zaytung.com
  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (11.07.13 16:46:16) 
Galatasaray'ın Fransızca olması, Fransızcayla alakam olmaması, Koç'un aylık 450 lira para vermesi, Koç'un daha bissürü imkanları falan filan. Bunlar kafamı karıştırıyor.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (11.07.13 16:55:56) 
İletişim fakültesinden mezun olunca kendini bambaşka işler yaparken bulacağından emin ol da, nereye istersen girebilirsin.

Bir tane iletişim fakültesi mezunu arkadaşım yok ki işini yapsın. Buna GS iletişim de dahil. Kimi bankada, kimi alakasız bi özel hastanede, kimi otelde, otomotiv sektöründe olan bile var. Ki bunlar zehir gibi çocuklar. Reklamcılık, Halkla İlişkiler vs. mezunu hepsi. RTS'ye falan zaten hiç bulaşma. Basın'da öyle adamlar çalışıyor ki alakasız, sıra bir iletişim mezununa mümkün değil gelmez.
  • rastgelebiri  (11.07.13 16:57:28) 
koç 450 lira veriyor eyvallah da yemeğin tabildotu, kitap ücretleri, kantin fiyatları... bunlardan haberin var mı?


  • ayn-i cemin bülbülü  (11.07.13 17:04:07) 
hiçbi bilgim yok evet, yemek fiyatları hakkında falan. ama onlar hallolur.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (11.07.13 17:07:02) 
aman onlar hallolur`la hallolacagini sanmam. koc´un da bilkentle hemen hemen ayni oldugunu dusunuyor ve bir tost ve portakal suyundan olusan kahvaltinin 15 liraya tekabul edebildigini soylemek istiyorum.
ha sen diyosan ki benim maddi durumum zaten normal, 450yi oyle eglenceye falan harcarim, keyif yaparim mis gibi, o zaman da degismez bence.

mezun olduktan sonra gs iletisim cok daha prestijli.

akademik dusunmuyorsan sanat tarihinden sonra cok bir umudun olmaz bence.
fransizca hallolur asil, hazirlikta dogru duzgun derslere git. gsnin yazin anlasmali dil okullari var ogrencilerini gobnderebildigi onlara falan gider cillop gibi ogrenirsin.

bi yerin bursu icin kafam karisiyo olsaydi simdi yeditepede okuyordum ben de ki oyle zengin falan degilim, burs da 4 sene once 500 liraydi. idealler idealler.
kolay gelsin.

sen buyuyunce ne olmak istiyosun onu sec once.
  • dusunuyorumbulamiyorumoyleyseyokumgaliba  (11.07.13 17:51:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.