[]

depresyon ve kuaför

şu an saçlarım kürek kemiğimde belimin tam ortasında.
aşırı derecede kuaföre gidip "kesin gitsin" diyesim var, küt filan gibi, kısacık.
öte yandan abim ve sevgilim kestirmememi söylüyor.
napsam bilemedim.
napayım sizce, kestireyim mi?

 
kısa kestir çok seksi oluyor kısa saçlı kızlar.


  • i ve been mistreated  (11.07.13 15:20:07) 
hayır. bırakın şunu, vazgeçin artık. depresif kısa saçlı kızlar her zaman çirkin olur. uzun saç iyidir. kısa kestirecekseniz de "kes gitsin" diyerek değil düşünerek, karar vererek, "yakışır mı acaba" diye bi düşünerek kestirin.


  • der meister  (11.07.13 15:22:35) 
kestir. ben zamanında yaptım çok da memnun kaldım.


  • fapple  (11.07.13 15:22:53) 
bana kestirme diyen bir abi ve sevgili de yok yine de gidip kestiremedim bi türlü (saçım belimde)
küt çok sinir bir boy; kolay şekil alan/düz/ince telli saçlarınız yoksa. Benim gibi kalın telli ve derli toplu durmayan bir saçsa sürekli fön vs de çekemeyecekseniz küt çook bakımsız durmasına sebep olabilir. Benim korkum bu. 10 yıldır küt kestirmiyorum unutmuşum.
başka da nasıl kestirsek ki??
  • niye ama  (11.07.13 15:24:10 ~ 15:25:10) 
bence kestir. ben kestirdim. süper bir rahatlık. başka bir bakış açısı resmen.


  • kırmızıkaşekaban  (11.07.13 15:25:52) 
kestirenlerin %63,38'i pişman.


  • pillowlust  (11.07.13 15:28:42) 
kestirme.
çünkü: pişman olacaksın.

  • nick konusunda kararsizim  (11.07.13 15:37:51) 
İyi bir kuaförünüz varsa zaten size en fazla ne kadar kestirmeniz gerektiğini söylüyor.Aylardir saçlarımı kısa kestirecegim deyip duruyordum (benim saclarım da baya uzundu),2 hafta önce kuaförüme gittim kestirmek istediğimi söyledim.Saclarim cok dalgalı oldugu icin istediğim kısalıkta kesmedi;omuzlarıma kadar kısalttı.Cok memnunum su anda;iyi ki kestirdim diyorum.

Siz de kuaförünüzle bir konusun;uygun sekilde kisaltacaktir diye düşünüyorum.
  • fraise  (11.07.13 15:55:25) 
kuaförüm saçımı kesmiyor. evet baya bildiğiniz kesmiyor adam saçımı.
dertliyim. kuaförümü değiştirmeyi planlıyorum.

  • mutevazi  (11.07.13 16:01:13) 
öyle olur 'bir dolaş gel' falan da der ama sen kararlı ol. model göster çok beğendim de. depresyon yüz ifadesi yapma. bak nasıl kesiyor kıtır kıtır.


  • kırmızıkaşekaban  (11.07.13 16:14:09) 
yakışır gibiyse kestirin. kısa saç daha modern geliyor bana.

ama saçınızın türüne ve yüz şeklinize göre karar verin, öyle bodoslama kestirmeyin.

benim saçım dalgalı-kıvırcık, boynumda kestirmiştim, pişman da olmadım. uzuyor sonuçta. ama asla öyle küt kısacık kestiremiyorum yani. -.- düz saçım olsa gerçekten denerdim.
  • engiribord  (11.07.13 16:29:55 ~ 16:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.