[]

Öss sınavına tekrar girmek isteyen bir öğrenci için burs

Selamlar ,

Tadığım bir çocuk var , bu genç arkadaşımız başarılı bir çocuk olsada hedefleri Boğaziçi ve Galatasaray gibi okullar , babasının düzgün bir adam olmadığı biliniyor durumu yerinde olsadaikinci bir eşi ve çocuğu var onlara tüm imkanlarını ayırıyor ama bu gence ve annesine yazı ile üç yüz lira gibi bir rakam gönderiyor.

Anneside 1200 lira gibi bir maaşa sahip , şimdi sorun burada başlıyor , bu genç arkadaşımızı babası tercih yapsın diye sıkıştırıyor ama imkan vermeyecek gibi duruyor ve hakaretler ediyor ,kendisi de tekrar hazırlanmak istiyor ancak dershaneye gidecek durumu yok.

Ben bu arkadaş için bir miktar karşılıyorum ancak dershane ücretleri malum , acaba bu arkadaşa burs verecek bir kurum ya da kuruluş önerebilecek olan var mıdır? Aile ayrı sonuç olarak çıkar diye umuyorum.

 
eskiden dersanelerin denemeleri oluyordu? oradan indirim aliyordu insanlar.


  • idearch  (11.07.13 15:24:01) 
çok başarılıysa sıksın dişini 2 ay, konuları hatmetsin, eylülde girsin 1-2 dershane denemelerine gerçekten gelecek varsa türkiye ilk 100'ü gibi. istediği bursu kapar, üstüne para da alır.


  • ayn-i cemin bülbülü  (11.07.13 15:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.