[]

tablet alalım dedik destek lazım genşler

şimdi 3g(sim) olsun batarya iyi gitsin yani 2 saat internete girdikten sonra %30 kaldı demesin. asıl ihtiyaç olan bu internet kitap arada inceden oyun. fiyatta uygun olsun süper olur




 
İpad .
Ama kitap okuyacağım diyorsanız kindle alın , oyun yok ama mürekkep teknolojisi var

  • colorwithnotexist  (11.07.13 15:11:55) 
ipad mini cok guel bir alet. 3g +wifi li olandan alabilirsin. tuzlu gbi ama iyi

boyut olarak da en ideal tablet diye dusunuyorum

3g siz olanini kullaniyorum
  • exlibris  (11.07.13 15:30:59 ~ 15:31:35) 
fiyatı uygun olmayabilir ama ipad mini diyorum

markası iyi androdi tabletler de fiyat olarak ipad'den geri kalmadığı için öneremiyorum

150-200 tl'lik tablet dersen, birkaç ay kullandım, kaç kaç!
  • saim  (11.07.13 16:04:46) 
Nexus 7. IOSlara kitap atmak (özellikle pdf)deveye hendek atlatmakla eşdeğer. Androidlerde çok basit bir biçimde kopyala yapıştır şeklinde yapabildiğin bir işlem bu. Eğer çizgiroman da okuyacağım diyorsan, 10 inçlik bir tablet almanı öneririm.

istanbul bilişim'de (www.istanbulbilisim.com.tr ) 32 gigalığı 700 tl olarak görünüyor ki gayet iyi. Daha düşük ebatlı olanları daha uygun fiyatlara var tabii.
  • darksoul  (11.07.13 16:36:58 ~ 16:37:16) 
Arkadaşım kullanıyor motorola xoom. tv,film,kitap,internet..hepsini bu aletten yaptığını ve performansından gayet memnun olduğunu belirtiyor her seferinde.

böyle bişey var.

www.sahibinden.com
  • Carlito Brigante  (11.07.13 16:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.