[]

Bilek burkulmasında mr çektirilir mi?

bugün kemik hastanesine gittim, röntgen çektiler. doktor; kırık çıkık yok, poliklinikten randevu alman lazım dedi. (acilden girmiştim ben)
alamadım randevuyu, yakın zamana yokmuş.

kırık çıkık yoksa liflerde zedelenme vs bir şey olması lazım diyelim. bunlar için doktor mr ister mi?

neden soruyorum, devlet hastanesine gitmeyip özel hastanede bir doktora muayene olmayı düşünüyorum çünkü. ama mr'ı da orada çektirirsem baya pahalıya patlayacak sanırım. öncesinde uygun fiyatlı, varsa sgk geçen bir yerde mr'ı halledip doktora gitmem doğru mu sizce? bir yer tavsiyeniz var mı istanbul içi (mümkünse avrupa yakası, şişli, levent vs civarı)

 
ilaç vermedi işte, poliklinik randevusu al o zaman bakılır dedi. bir de bileğim yeni burkulmadı aslında, yaklaşık bir yıl önce burkuldu. birkaç ay ağrıyıp geçmişti. şimdi bir ay önce tekrar nüksetti ve yürürken falan ağrıyor, rahatsız ediyor baya. (salak gibi en başta gitmedim doktora)


  • qwertyali  (11.07.13 12:30:42 ~ 12:41:23) 
dizimdeki capraz baglari kontrol etmek icin mr istemisti doktor.


  • jupiterianvibe  (11.07.13 12:35:40) 
hiç ilgilenmedikleri ve randevu alamadığım için özele gideyim dedim. bakmadım o yüzden başka devlet hastanelerine. bakılabilir ama haklısın.


  • qwertyali  (11.07.13 12:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.