[]

doktorların bir tür rahatsızlık durumu vardı?

özellikle doktorların başıan gelen bi durum vardı, ismini unuttum?

doktor ameliyat yaparken ya da hasta bakarken acaba bi olumsuz sonuca mahal bırakır mıyım, sonunda başım yanar mı diyerek yapması gereken şeyleri yapmayıp kolaya kaçmasını gerektiren oto sansürün bi tıbbi ismi vardı?


 
yok yanlış bi tedaviden ziyade, yapması gerekeni yapmayıp hiç risk almadan maksimum güvende işlerini yapması

atıyorum hasta acil durumda, sıradışı bi şey deneyip sorunu çözmek aklına geliyor ama ya ters teper de ekstrem bi şey olur ve başım yanarsa? diye vazgeçiyor ve klasik, herkesin uygulayacağı prosedürü seçiyor doktor
  • tempor  (11.07.13 03:34:04) 
bildiğim kadarıyla özel bir ismi yok. malpraktis endişesi işte...


  • sakura  (11.07.13 06:10:31) 
göte gelir miyim acaba nın latincesidir muhtemelen.


  • sifirin altinda  (11.07.13 09:58:41) 
mesleki yabancılaşma mı ki


  • nicki martin  (11.07.13 10:58:48) 
Çok dr. House izlemişsin.

İnsan vucudu o kadar komplike ki dr house saçmalıkları yemez over doz ilaç vermeyle 1 senede iyileşecek hasta 1 gunde ayağa kalkmaz her halikarda ölür.
  • netadam  (11.07.13 11:48:36) 
  • unalub  (11.07.13 12:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.