[]

üniversite de yeni açılan bölümü tercih etmek?

puan sıkıntısı yaşanmadığı halde sırf bölümün ilk öğrencisi olmak ve üst sınıflar olmadığı için tüm materyallerden yararlanma avantajı elde edeceğimiz için bu bölümü tercih etmek ne kadar mantıklı?




 
Çok saçma. Yeni açıldığı için materyal de az olur ayrıca.


  • buff  (11.07.13 01:11:25) 
çok bir avantajı olduğunu söyleyemem. ama kötü bir şey de değil. yani bölüm güzelse, okulu da beğendiysen tercih et, yeni açılmış olması seni engellemesin.


  • king lizard  (11.07.13 01:16:54) 
saçma olur hoca kadrosu oturmamıştır lab ortamı ayarlanmamış olabilir sıkıntıları hep siz çekersiniz. daha önce hoca eksikliği yüzünden 1 sene öğrenci alamamış bir bölüme girmiştim okul tarafında da çok siklenmiyor bölüm.


  • cdiyez  (11.07.13 01:16:58) 
Birebir şahidi oldugum bir olay oldugu için önermem. Sistem oturmamış oluyor, hocalar alanında uzman bile olmuyor bazen, arta kalan hocaları size kakalamıs oluyorlar. Bölümle ilgili kaynak olmuyor okulda. Hatta ortak derslerde bölümün varlıgı unutulup kıyıya köşeye sıkıştırılıyorsunuz sınavlar için. Fasülye muamelesi görüyorsunuz. Sınıflar yetersiz diye kütüphanelerde ders gördüğünüz bile olabilir. Uyarayım.


  • shejia  (11.07.13 01:20:58) 
hoca kadrosuna bakmak lazim oyle kafadan yeni diye elestirmemek lazim. cok avantaji olma ihtimali de var.


  • sendelemeden  (11.07.13 01:22:45) 
notlar açısından avantaj oluşturma ihtimali var.


  • goldentitan  (11.07.13 01:25:05) 
Universite'ye bagli. Kaliteli bir universite ise, isi adam gibi yapacaksa gidilir. Mesela yakin zamanda bilgi'de mimarlik acildi, o sene girmis olsaydim dusunebilirdim zira onceden yuksek lisans vardi zaten, lisansi sonradan actilar.


  • fortisvita  (11.07.13 02:21:30) 
kadrosu yoktur bakkala gider gibi okula gidersiniz valla


  • ayn-i cemin bülbülü  (11.07.13 02:39:22) 
Sacma. Materyal eksikligi cekilir bir kere. Hocalar oturmamistir, hangi dersler acilacak o dersleri kim verecek bunlar belli olmaz. odtude yasandi bunlar, biliyorum, okulun da bi onemi yok yani. Kisaca ilk acilan bolume girmek cok mantikli degil.


  • chavez s venezuela  (11.07.13 02:46:51) 
bilkent mimarlik acildiginda da, makina muhendisligi acildiginda da arada kalanlar oldu. secenler su an gayet memnun. universite duzgunse sorun olmaz. (ve odtu turkiye'de ortalama ustu olsa da duzgun bir universite degildir.)


  • sendelemeden  (11.07.13 02:59:01) 
@sendelemeden sahkgdaslkjdkasişld


  • bobinhoo  (11.07.13 06:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.