[]

Epik reddedilişten sonra...

Selamlar. Burada bir yerde bir duyuru vardı, bir yazar en epik reddedilişimizi soruyordu. Şu şekilde cevaplamıştım:

Lisedeyiz.
Okul takımının maçı, bizim okulun (ki aynı zamanda tüm ilçedeki en iyi hentbol stadıdır. duşları, sporcu ve hakem soyunma odaları, tribünleri ile) spor salonundaydı. Takımın en sempatik, en sevilen aynı zamanda en ateşli oyuncusu olan ben, tüm hazırlıklarımı yapmışım, takımın sahaya çıkmasını beklerken tribünde oturan takım arkadaşımın annesiyle konuşuyorum. Derken tribünün yukarıdaki kapısından içeri 3 adet kız giriyor.
Biri yaklaşık bir aydır peşinden koştuğum, yan sınıftaki müthiş zeki ve başarılı fakat bir türlü "evet" dedirtemediğim, aynı zamanda güzel kız. İsminden tutun da yürüyüşüne, gözlerine, saçlarına her şeyine hayranım. Bir tanecik bile kusuru yok kızın benim gözümde.
İki arkadaşıyla tribün girişinden geçtiler. Beni gördüler, birisi eliyle "yanımıza gel" manasında bir işaret yaptı ve geri çıktılar. Hemen koştum peşlerinden. Çıkınca ne göreyim! Benim hayranı olduğum o mükemmel insan ağlıyor. Yanında da bana dik dik bakan iki arkadaşı.
Kızlardan birisi:
"A*** seninle bir daha konuşmak istemiyor. Peşini bırak artık kızın. Zorla güzellik olmaz!" diyor.
Mal gibi kalıyorum. --south park sessizliği--
Üçünün de yüzüne ayrı ayrı bakıyorum. Hayır üçü de aynı şekilde bakıyor bana.
Bir müddet şu şekilde: o.O baktıktan sonra daha ben ağzımı açamadan üçü de arkasını dönüp uzaklaşıyor.
Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ne yapmış olabilirim?
Sonradan öğreniyorum ki, önceden de problemlerimiz olan İngilizce hocası... Namussuz herif ahlak bekçiliğine soyunmuş, tüm sınıfın önünde kızı tehdit etmiş. Tabi bu şekilde rezil olan kız da bi daha yüzüme bakmadı.
Yıllar sonra gördüm alakasız bi yerde. Yolda yürürken... Gülümsedi, selam verdi ben de gülümsedim, aldım selamını. Gitti. Bakakaldım arkasından. Kendi kendime "güzelliğinden, kibarlığından hiç bir şey kaybetmemiş" dedim.
Ben çok şey kaybetmiştim, o ayrı.

Şu günlerden bir gün, ben bu kızı rüyalarımda görmeye başladım. Bir şekilde Facebook'da buldum (aramaya kapalıydı, ortak arkadaş bulmak zorunda kaldım) şimdi de stalker oldum, profiline bakıp duruyorum öylece. Seyrediyorum.
Sanırım aşık olmak üzereyim ya da çoktan oldum.
Unutmayım mı şimdi ben bu kızı? Ne yapayım unutmak için? Yoksa ekleyeyim mi arkadaş olarak? Ne konuşacağım peki? Ne diyeceğim? "Beni tanıdın mı hani benimle çıkmak istememiştin ya. Ben sana yeniden aşık oldum. Msn var mı?" mı diyeceğim?

 
İngilizce hocasını dövseydin keşke


  • raskolnikov2  (11.07.13 00:38:22) 
roman gibi valla :)
başka ortak arkadaşınız varmı ? fbooktan ekle bence.

  • hmm  (11.07.13 00:41:14) 
@rask...
hala görüyorum bazen yolda. aşağı mahallede oturuyor. afedersiniz, kimse yanlış anlamasın saygım sonsuz da, adam akıllı türkçe konuşamıyordu, Urfa aksanıyla İngilizce öğretti bize. "Xevaryu (how are you)", "Canyuri" (January) vs hep onun icatlarıdır ve ne kadar o dönemden kalma arkadaşım varsa arada eğleniriz hatırlayıp.
Ayrıca ODTÜ mezunuyum diye hava atıyordu da eski müdür yardımcımız "Konya Selçuk mezunu o" demişti. İtibarı kalmamıştı okulda.
  • norek  (11.07.13 00:41:48) 
İngilizceciyi güzel bir korkut, ondan sonra da kızı şöyle bir yokla bence.

Msn kapanmadı mı ya?
  • adoramer3ku  (11.07.13 00:42:15) 
@hmm
Çok korkuyorum. Kalbim dayanmaz :D

  • norek  (11.07.13 00:42:21) 
facebook'a erişmeni sağlayan yolları tıka.


  • isildur  (11.07.13 00:42:27) 
@adoramer3ku
olayın üzerinden 8 (sekiz)net yıl geçti. Adamı korkutmak fayda sağlamaz malesef.
Msn olayı da lafın gelişi.
  • norek  (11.07.13 00:43:30) 
@isildur
facebook giderse benim için iletişim biter. Üniversitenin 3/4'ünü yurt dışında okudum, ne kadar arkadaşım varsa facebook üzerinden haberleşiyoruz. facebook benim elim ayağım.
skype 1
facebook 2
  • norek  (11.07.13 00:44:42) 
ortak arkadaş diyorum lisede çekinmediysen şuan neyden korkuyorsun ki ?


  • hmm  (11.07.13 00:44:48) 
ekle kardeş. ekle cidden. yıllar sonra gordum demıssın ama ne kadar zaman once oluyor tam olarak soylememıssın. unutmamıstır kı yuzyıllar gecmedıyse.


  • sen uyurken  (11.07.13 00:45:47) 
duyurunun linkini yollasan bile, sevgilisi yoksa, etki eder. dene şansını dostum


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (11.07.13 00:50:46) 
@sen uyurken
5 sene falan oldu. Yok unutmaz illa ki hatırlar. Ama sanırım benden pek hoşlanmıyor yani eğer kabul etmezse isteğimi inanılmaz rezil hissederim kendimi.
Yıkılırım.
  • norek  (11.07.13 00:50:58) 
Yıkılırmışsın bozulurmuşsun. falanda filan, erkek ol, bastır git.

kabul etmezse etmez, yapacak bir şey yok. Rİsk almadan başarılı olamazsın, öz güvensiz davranma, git ekle konuş kahve içmeye filan davet et.
  • efrasiyab87  (11.07.13 00:54:00) 
@efrasiyab87 iyi dedin utandım kendimden. zaten ben reddedilmeyi çok severim. Sonradan kendim olurum. durumu lehine çevirene kadar uğraşmak tatlı gelir.
ama bu çok farklı. yani içimde öyle bir durum var ki bu meseleye karşı, tekrar rezil olmak istemiyorum. sanki bu kızın bana öyle bir bakışı beni öyle bir görüşü var ki, inanılmaz aşağılarda, yerlerdeyim onun için. gözüne bile gözükmek zor geliyor ki o halimi hatırlamasın diye.

  • norek  (11.07.13 00:57:42) 
abi o konuda ne yaparsan yap, kelin ilaci olsa icinde yuzerdi ama o hocanin agzini yuzunu bir dagit gozunu seveyim, benim de icim sogusun, senin de.

belki de dibime isik vermiyorumdur diyerekten fikrimi de belirteyim, ortak arkadaslarinla takil biraz. cok yakin degilsen "ya bir x vardi o ne yapiyor?", yakinsan "x'in sevgilisi var mi lan?" tarzi bir giris yap bence. biraz onbilgi alip ona gore hareket etmen daha iyi olur sanki. ama dedigim gibi kellik basa bela yani.
  • sendelemeden  (11.07.13 00:58:18) 
aa sakın ha ılk dakıkadan teklıflere gırısme. ve sakın ısrarcı olma. basıt bır gırıs yap ve zamanla ne olacagına bak. yalnızsa kendıne bı sans verırsın.


  • sen uyurken  (11.07.13 01:00:10) 
@sendelemeden kelim lan ben dazlağım nerden bildin :D
dostum ortak arkadaşımız zaten bizim tayfadan da kızla çok yakın değiller. kız bizim çevreye biraz uzak. çok daha iyi yerlerde.
hocaya gelince; biz zeki, medeni ve eğitimli insanlar olarak böyle şeyleri sıkça düşünürüz ama uygulamaya gelince pek başarılı değiliz. yani yok olmaz öyle. yani yok bence hiç bulaşmayalım.
  • norek  (11.07.13 01:02:40) 
Duvarlarını yık. en kötü cevap gelirse nolacak?

Ölecek misin?
Hayır.

O zaman siktir et ve kıza yanaş.

Unutma hayatta yapmadığın şeylerden pişman olma derecek yaptıklarından pişman olma derecene göre daha azdır.

En azından reddedilirsen dahi ilerde lan acaba asılsam nolurdu diye acı acı düşünmene gerek kalmayacak.
  • efrasiyab87  (11.07.13 01:09:25) 
kesinlikle ekle konuş abi. kaybedecek bişeyin yok sonuçta. en azından ileride keşke her şeyi yapsaydım demezsin kötü bir sonuç alsan bile. tabii ki meraba evlenelim mi modunda bir giriş de olmayacak. öyle havadan sudan geçen yıllardan rastlaşmadan falan sohbet edersiniz ne güzel.


  • dulgerbob inciryapragi  (11.07.13 01:31:31) 
ben kendi kelimi diyordum ama. :)

haklisin, bu yastan sonra gidip adam dovulmez de lisede basima gelse o sinirle elimden alamazlardi. :)

abi ikinize de yakin olan ortak arkadas yoksa ekle sen onu. birkac muhabbet et. rengini belli et hafiften. gerisi onun tepkisine bagli.
  • sendelemeden  (11.07.13 01:57:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.