[]

sanal kredi kartı

internette kullanmak icin nasıl sanal kredi kartı olusturabilirim..limiti kendim belirleyebilecegim bi olusum var mi?




 
ilk önce normal kredi kartinizin olmasi gerekiyor. kartinizin internet bankaciligina girdiginizde oradaki sekmelerden birinde kesin yazar sanal kart olusturma diye. oraya girip alisveris miktariniz kadar limit koyarsiniz, cep telefonunuz araciligiyla da sifre filan gönderiyorlar herhalde.


  • zeykur valekov  (09.03.09 01:40:16) 
kredi kartın yoksa bile garanti bankası müşterisiysen sanal kart oluşturabiliyorsun. hesabından istediğin kadar parayı sanal kartına yükleyip alışveriş yapabiliyorsun, artan parayı da tekrar hesabına aktarabiliyorsun. ben kullanıyorum.

normal bir kredi kartın varsa da zaten, bildiğim kadarıyla her banka sanal kart sağlıyor.
  • ikinoktayedi  (09.03.09 01:43:45) 
yapı kredi kartı var.. sanal kart olusturdum ama 3d guvenlik ayarları falan diyor..bulamadim onuda.


  • sezaryan  (09.03.09 02:12:48) 
ing de var, süper.


  • transall  (09.03.09 11:05:10) 
garanti bankasında hesabın varsa internet şubesinden çok basit bir işlemle oluşturabilirsin. bilgisayardan zerre anlamayan bir tanıdığım garanti çağrı merkezinden komut alarak hemen oluşturdu kartını. hesabından sanal kartına para gönderiyorsun ve limitin o an için o kadar oluyor. atıyorum sanal kartına 500 ytl aktardın ama 482 ytl'lik alışveriş yaptın ve o 18 ytl'yi hesabina ayni sekilde geri gonderiyorsun. cok basit yani.


  • jeanne hebuterne  (09.03.09 15:33:18) 
Yalnız dikkat ,garanti bankasının sanal kartından taksitli ödeme yapmak mümkün değil.Aman diyeyim .


  • sannora  (09.03.09 16:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.