[]

GSM operatörü tercihi

merhabalar,

artık sonunda smartphone denilen naneye ben de bulaştım. dolayısıyla sorularım olacak.


aşırı yoğun olmasa da internet kullanacağım. AVEA 3G iyi değil dediler, çekmiyor dediler hep beni AVEA'dan vazgeçirdiler.
dolayısıyla turkcell ya da vodafone'un konuşma+sms(olmasa da olur?)+internet pakedi arıyorum.

tavsiyeniz var mıdır? ben ne kadar internet kullanacağım onu da bilmiyorum? herhalde facebook, twitter, whatsapp, gmail ağırlıklı kullanacağım. öyle internetten çok vidyo izleyeceğimi, müzik dinleyeceğimi zannetmiyorum, ama yine de bir miktar bulaşırım herhalde. bana ne kadar internet yeter?

bana turkcell ya da vodafone tarife ya da taktik önerebilir misiniz.
bu arada en ucuz AVEA'dan vazgeçtim ama faturalı tarifenin maks 30-35 lira olması gerekiyor.

 
Turkcell faturasız, 30 tl yüklüyorum her ay

19 tl 1gb kotalı kota bitince hızı düşen internet paketi,
30 tl yüklediğim için turkcell içi aylık 1000 sms,

geriye de ayda konuşmak için 11 tl kalıyor. Bana yetiyor.

Sana yeter mi bilemem.
  • repentance  (10.07.13 23:07:48 ~ 23:08:01) 
orange


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (10.07.13 23:55:47 ~ 23:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.