[]

oruç + fitness

öyle sıkı bir çalışma içerisinde olmasam da verilen programı aksatmamaya çalışıyorum. 3 gün çalışma + 1 gün dinlenme şeklinde bir programım var. oruç nedeniyle, iftarda az yerim sonra 10a doğru sporumu yapar bir daha yemek yerim diye planlamıştım. hafta içi çok güzel işlese de haftasonları dışarı çıktığım için bu formülü uygulamam imkansız. böyle olunca 1 haftada maksimum 4 defa spora gidebilirim gibime geliyor. ne yapmamı önerirsiniz? acaba iftardan önce gitsem çok mu zorlar?




 
4 defa git.


  • adoramer3ku  (10.07.13 22:17:46) 
iftardan önce gidersen yarardan çok zarar görürsün. ramazan ayında ister istemez aksıyor. yapcak bişey yok :)


  • defansif orta saha  (10.07.13 22:17:47) 
haftada dort gun de gayet iyi. oruc tutuyorsan iiftardan once zorlamana gerek yok bence. hem hava sartlari sicak hem de tutulan sure uzun. aclik degil de susuz kalmaman icin iftardan once yapma spor


  • exlibris  (10.07.13 22:20:26) 
ramazan ayında spor olmaz. ya sporu bırakacaksın ya da oruç tutmayacaksın. her ne kadar zayıflamak istesen de 3 öğün ile spor yapılmaz kastan yakarsın. zaten gece yemek yemek kötü bir şey.


  • lathspell  (10.07.13 22:35:38) 
Susuzluk olmasaydı iftar öncesi ideal olabilirdi. Onun yerine iftarı su ile açıp direk spora geçebilirsin. Üstüne de yemeğini yersin. Ben böyle yapıyorum. Performans düşer ama yemek yiyip, 1 saat sonra sindiremeden salona gidersen daha beter düşer. Üstüne kusabilirsin. Abartı gelebilir ama dolu mideyle spor yapmanın, özellikle bu sıcaklarda kalp krizine kadar yolu var.


  • arnold schwarzeneger  (11.07.13 08:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.