[]

Kaybolan duyurular

Sevgili duyuru analistleri;

Şimdi açtığım bazı duyurular bildiğin kaybolmuş, nası ya!?

"Benimkiler"den baktığımda hepsi tastamam görünüyor. Ama "ara" da nickimi arattığımda 2 duyuru eksik.

Misal "Adalarda günlük kiralık yalı/köşk aranıyor! " duyurum ev/kalacak yerden görülebiliyor ama "ara" da su olsam ates olsam olarak arattığımda duyurularımın arasında yok.

Var mı mantıklı bir açıklaması?

 
Duyurunun arama motoru pek başarılı değil yada indexlemeyi geç yapıyor, vs.

Google üzerinden "site:www.eksiduyuru.com adalarda günlük..." yazıp arayın.
  • quanche  (10.07.13 14:00:11 ~ 14:36:32) 
@quanche ama çok garip değil mi mesela eski bi duyurum görünmüyor, daha yeni olan gayet ortada. aradan seçmiş de kaybetmiş resmen nasıl yaptıysa :)


  • su olsam ates olsam  (10.07.13 14:09:00) 
Duyurunun ara kısmından nickle aradığımda yazılan son duyurular da gözükmüyor mesela.
Diyelim ki senin duyurularına bakmak istiyorum, nickinle arıyorum, son yazdığın duyuruyu göremiyorum. Ama işin ilginci bu bazı nicklerde böyle oluyor bazılarında olmuyor.

Cevap olmadı ama ekleyeyim dedim.
  • buff  (10.07.13 14:18:40) 
Duyurular 30 gün geçtikten sonra otomatik olarak silinir diye biliyorum.

Ayrıca evet, aramada ciddi bir sıkıntı var. Hep vardı.
  • adoramer3ku  (10.07.13 14:21:17 ~ 14:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.