[]

almanya'da ya da avusturya'da almanca kursu

geothe, berlitz ve cdc hariç fiyatı uygun nereyi önerebilirsniz?




 
Üniversitelerin kursları. Gitmek istediğin bölgedeki üniversitelerin sayfalarını incele.Kimilerin yurt yeri bile ayarlıyorlar. İki ayı 3000 liraya denk getirmişti arkadaş


  • ilkdefa  (08.03.09 22:46:53) 
@ilkdefa: hangi üniversite bilginiz var mı?


  • ali87  (08.03.09 22:53:57) 
www.ruhr-uni-bochum.de

www.sli.uni-freiburg.de

gibi

google gitmek istediğin yerin adını yaz sonra universitaet deutschkurs yaz çıkan sonuçlardan ilerleyebilirsin

Almanca seviyen nasıl?
  • ilkdefa  (08.03.09 22:59:22) 
b1-b2 civarında. orta altı diyelim.


  • ali87  (08.03.09 23:12:52) 
Almanya'daki en mükemmel ve süper yer düsseldorf heinrich heine universität icerisindeki "iik" dil kursu.
Ben de orada bulundum, aylik 350 euro zannedersem kurs ücreti ve süper bir kurs. 400 civari ögrencisi var toplamda ve gerek hocalar gerek de orada sizin gibi ders almaya gelen insanlar mükemmel.
Goethe insan dürtmeye yer ariyor afedersiniz, Goethe institut türkiye'deki hocam Almanya goethe'ye gitmemi kendisi bile tavsiye etmemisti.

www.iik-duesseldorf.de
bu siteden kurs dönemlerine, fiyatlarina filan ulasabilirsiniz. Elbette daha ucuza bir kac kurs bulabilirsiniz ama onlar da adi binalarda, 1 tane hocayla, sadece kitap üzerinden ders isleyen adi kurslar olacaktir.
Bu kursu siddetle tavsiye ediyorum, 3 ay orada gecirdim, bu yaz da gitmeyi düsünüyorum. Siteden de anlayamadigin, sormak istedigin yer filan olursa seve seve yardim ederim. Komisyon da almiyorum, bu derece :)
  • zeykur valekov  (08.03.09 23:16:11) 
@zeykur valekov: şimdi stesini inceledim konaklama ve kurs yanlış bir şey yapmadıysam 725'e geliyor. ki bu çok iyi bir fiyat. ben münihte CDC'ye 860'a gitmiştim konaklama hariç. ben kız arakdaşımla gideyim diyorum. konaklama durumu nasıl? iki kişi bir odada fiyat değişir mi? nasıl yerlerde kalıyoruz gidince? aile yanından pek haz etmiyorum açıkcası. çok soru sordum :)


  • ali87  (08.03.09 23:27:38) 
Abi 3 cesit konaklama sansin var, yurt, aile yani ve kendine özel ev[2-3-4 kisilik olabiliyor]
Yurt üniversitenin yurdu, yazlari ögrenciler gittigi icin bi 3 katli binada sadece kurs ögrencileri kaliyor ama Haziran'dan sonra yurt müsait oluyor.
Aile yani tercih degil zaten.
En sonuncusu da kiz arkadasinizla gidecekseniz iki kisi kalabileceginiz evler var. Wohngemeinschaft denilen, maille iletisime gecip biz su kisiyle beraber sadece ikimiz evde kalmak istiyoruz diye mail atiyorsunuz, onlar da size iki odali, banyolu, mutfakli bir ev veriyorlar. iki kisi gidecekseniz en güzeli bu. Bütün konaklamalarin fiyati ayni, kursa pek uzak olmayan evler veriliyor size. Zaten Düsseldorf kücük bir sehir, her yere Straßenbahn ve otobüs ile ulasmak mümkün oluyor.
Ek: bu evlerde iki kisi kalinca herkes kisi basi fiyat veriyor tabi, 360+360 veriyorsunuz ev icin.
  • zeykur valekov  (08.03.09 23:35:23 ~ 23:36:12) 
tamam teşekkür ederim. burayla iletişime geçeceğim yarın. ir sorum olursa sizi tekrar rahatsız etmek isterim :) size ulaşabileceğim adresi uankara@gmail.com adresine yazarsanız çok sevinirim.


  • ali87  (08.03.09 23:39:40) 
dünyanın en faydalı sitesi heralde şu. bakınız;
www.languagecourse.net
www.languagecourse.net
bi de kesin pahalıdır ama
www.ef.com.tr
  • denizin kulleri  (09.03.09 00:55:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.