[]

tek kişilik yurt?

efendiler!
şimdi ben beykentte iç mimarlık yükseğinin birinci senesini bitirdim. kadıköyde yaşıyor, taksim sıraselvilere gidiyorum. açıkçası kadıköyde takılmak isterim all the time. ama olay şu ki, benim asıl derdim yemek veren ve tek kişilik odası olan bir yer. bir yer buldum yemek dahil aylık 1000 tl istediler. bana çok bu. 800 en fazla iyidir. yani bilemiyorum. yemeğe çok para gidiyor. evde yapsan da öyle yani. garip işler. bana bir link, bir bağlantı falan. öyle işte. ha bu arada böyle dinci falan bir yurt olmasın aman diyim.



 
ben şu anda zaten evdeyim. 3 kişi kalıyoruz. kendime ait odam falan var da beni kasıyor. yemek desen bir şekilde çok gidiyor. yani kadıköy yemek açısından ucuz değil. yemeği geçtim bilemedim yani daha yalnız yaşama isteğim var. zaten ev olayında da en fazla 1 kişiyle çıkarım. ne bileyim garip.


  • rumuz nickname  (10.07.13 02:21:43) 
erkek


  • rumuz nickname  (05.08.13 19:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.