[]

Polonya'ya gideceklere tavsiyeler

Evet sayın ahali, bu pazar günü 3 aylık bir staj için bydgoszcz şehrine varşova aktarmalı bir şekilde gideceğim. Vereceğiniz her türlü tavsiye ipucu benim için çok makbule geçecektir bunu bilmenizi istiyorum.

Örnek olarak, burayı görmeden gelme(ülke içi), şunu mutlaka iç gibi şeyler olabilir yada aklınıza ne geliyorsa işte. Teşekkürler hepinize.


 
auschwitz'e gitmeyi zaten planlamışsındır ama olur da bilmiyorsan diye söyleyeyim. yine krakow yakınlarında tuz madenleri var orası da görülmesi gereken bir yer. varşova'nın çok bir esprisi yok. gdansk iyidir. bir de başına bir şey gelirse bydgoszcz'de yaşayan polis arkadaşlar var :)


  • granger  (09.07.13 22:20:12) 
auschwitz ilk sırada, tuz madenlerini bir kaç yerde okudum pek bir numarası yok dediler ama gidilebilir dediğiniz gibi. polisler demişken sürekli güvenilirliğiyle alakalı şeyler okuyorum oranın ama ne derece doğru acaba?


  • semanful  (09.07.13 22:31:26) 
pek bir sıkıntının olmadığını söylüyor arkadaşlar. ben de gittiğimde gece yarısı falan hiç bir terslikle karşılaşmadım ama belli olmuyor tabi.


  • granger  (09.07.13 22:34:13) 
gdansk güzel ve şirin bir şehirdir, oldtown'ı ve sahilleri ile. bir haftasonunu ayırıp gezmeni tavsiye ederim.

ayrıca krakow ve wroclaw şehirlerini de eline birer harita alıp uzun uzun gez kesinlikle.

birasever bir insansan tyskie'den şaşma derim.
  • sakura  (09.07.13 22:40:31) 
ben kaldığım bir ay içerisinde yaptığım onlarca uzun mesafeli tren yolculuğuna rağmen güvenlikle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. sadece kalabalık gece klüplerinin birinde bir tanıdığım cüzdanını çaldırmış. onun dışında giden 40 küsür tanıdığım bir problemle karşılaşmadı hiç.


  • sakura  (09.07.13 22:44:02) 
güvenlik problemi yaşamazsın okuduklarına inanma, gece gündüz için rahat gezersin.


  • nicksiz bir insan  (09.07.13 22:48:35) 
sokakta alkol tüketme sarhoş bisiklete binme


  • yuto  (10.07.13 03:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.