[]

Sakal için traş makinesi önerileri.

20 yaşındayım. daha önce sakallarımı 2-3 defa usturayla berberde kestirdim öncesinde makineyle alıyodum. şimdi biraz sertleştiler aynı makineyi kullanamıyorum. işe başlıyorum bu hafta içinde ve sinekkaydı yapabilecek traş makinesi arıyorum. jilet kullanmak istemiyorum ki zaten hiç tecrübem de yok bu konuda, yüzümü kesebilirim yani. 2 günde bir berbere gitmek de çok masraflı olur diye düşündüm. bütçem pek belirli değil çünkü makineler hakkında hiç fiyat bilgim yok. 300 lira civarı olabilir diye düşünüyorum.




 
300 ne lan!

50 liraya mis gibi makina alırsın rahat ol.
  • Eureka  (09.07.13 18:07:36) 
Hiç bir makina sinek kaydı yapmaz bunun bilincinde ol. Ben berberlerin kullandığı saç kesme makinesinden aldım sakal traşı için ve kstediğimde kirli sakal modunda oluyor. Ama daha hassas olan yine berberlerin kullandığı biraz daha ufak tasarımlı makineler var onları deneyebilirsin.


  • sbryldrm  (09.07.13 18:11:24) 
genel olarak tırnaklılar daha kirli, dişliler daha bi sıfır yapar. onu da göz önünde bulundur. "300 lira mı verilir lan 50 liraya al işte" diyenlere de kulak asma. keserken ucundaki tırnağı kırılır üç hafta kocaman bi çizikle dolaşırsın. yaşadığım şey. kişisel bakımda bu kadar cimri olmayın amına koyim, tamam paran yoktur anlarım ama varsa en iyisini al.


  • zazazaraeta  (09.07.13 18:14:27) 
abicim erkek adamsın, çağır bi arkadaşını falan olmadı yanında gir jiletle. makinelerin sinek kaydısı hem tahriş ediyor hem tam almıyor.


  • tescillimarka  (09.07.13 18:41:25) 
braun series 1/150 kullanıyorum gayet memnunum.Benim sakallarım çok sert ve gür değil sendede aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama gayet güzel sinek kaydı olunuyor.bu tipler bazı ciltlerde sivilce yapabilir.philipsin 250liraya RQ1155/16 diye bir modeli var abim kullanıyor tavsiye edebilirim.50 liraya felanda bişey alma.bu makinemden önce 45liraya bişey almıştım.şimdi kullanıdığımla aynı tipteydi o üst tarafındaki yer kırıldı 1 ay gibi sürede.Çok pahalı bir şeyde alma çok ucuz bir şey de.
ben almadan önce baya araştırmıştım.braun anlıyor diyolar traş makinesi olayından.

  • ayakkokususeveninsan  (09.07.13 19:11:07 ~ 19:13:35) 
braun 3 5 ve 7 serilerine bak. özellikle 7 serisi efsanevi.


  • herp  (09.07.13 21:48:27) 
traş makinesi deyince panasonic hepsinin eline veriyor. çok uzunca bir süre araştırmıştım en son panasonic te karar kılmıştım.

not: daha önce braun kullanıyordum, resmen derimi kazıyordu. braunla traş olduktan sonra bir de jiletle alıyordum.vsonra panasonic'in 200 lira civarındaki bir modelini aldım 4-5 sene önce. hala aynı makineyi kullanıyorum ve çok memnunum.
  • yemrem  (09.07.13 23:20:40 ~ 23:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.