[]

Araç modelleri hakkında bilgisi olan varmı(Citreon VS Peugeot)

arkadaşlar 2008 model bi Peugeot partner tepee mız var araba cok eskıdı cok hor kullanıldı değiştirmek istiyoruz yaklaşık 14 15 senedir Peugeot kullanıyoruz ancak citreon bugun hafiften aklımı çeldi aynı model aynı fiyat aynı özellik kısaca her sey aynı ama Peugeot ticarı alanda bence kendını kanıtlamış bır marka bence vw caddy den bile iyi Peugeot siz ne tavsiye edersiniz ikiside cam tavan navigasyonlu citreonin navigasyonu daha iyi gibi nolur yardım edin bu hafta içi değiştirilecek araç (Peugeot Partner Tepee 46.000TL Citreon Berlingo 46.300TL)




 
PSA yani Pejo Citroen ortak. İki araç arasında fark çok yoktur. Onun için Pejo'dan devam etmek (bildiğiniz, memnun kaldığınız için) daha iyi.


  • heritage  (09.07.13 01:10:48) 
ikisi de fransız. fiyatlar da aynı aşşağı yukarı. çok fark yok bence aralarında. hangisinin tipi hoşunuza gittiyse ya da özelliği daha çoksa onu alın bence.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (09.07.13 01:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.