[]

Plan program manyaklığı. Hasta mıyım duyuru?

Merhaba,

Adoremer3ku'nun duyurusundan(git: 627267) yola çıkarak sorma ihtiyacı hissettim. Hem muhabbet de olur yatmama 35 dakika kalmışken.

Soracağım da bu aslında. Neredeyse her şeyim, dakikası dakikasına planlı. Telefonumu hangi saatte şarj edeceğim, yemeğimi saat kaçta yiyeceğim, sabah işe gitmek için otobüs durağına kaçta varmalıyım, akşam işten kaçta çıkmalıyım, hangi saatte yatmalıyım falan bunların hepsi planlı benim için. Neredeyse hiç de sapmadan yürütüyorum bu düzeni bir süredir.

Bununla birlikte, eğer rutinlerim sekteye uğrarsa çıldıracak gibi oluyorum, fena halde agresifleşiyorum. Fiziksel olarak bir dışavurum söz konusu değil şu aşamada fakat özellikle etraftan kendini soyutlama, diyalog kurduğum/kurmak zorunda olduğum insanları ölesiye eleştirme vesaire gibi yan etkilerden muzdaribim.

Örnek vermek gerekirse: bu cuma kız kardeşimin mezuniyeti için Ankara'ya gittim ve düzen falan kalmadı haliyle. Tek başına idame ettirdiğim hayatımın içine 2 günlüğüne 3 kişi daha girmiş oldu. Sonuçta oldukça rahatsız bir haldeydim bu son iki gündür fakat yine de olayın verdiği mutluluktan mıdır nedir çok büyük bir kriz yaşamadım. Özellikle farkettiğim bir diğer şey ise, bu kriz zamanlarında kriz yönetimi yapmakta oldukça başarılı olduğum. Bir an karşıdakini yıkıp geçerken çok kısa sürede farklı yollarla telafisini de edebiliyorum. Enteresan hallerdeyim kısacası.

Hepsinin ötesinde, rutinlerimin olması beni inanılmaz huzurlu bir insan yapıyor. Bu rutinleri korumak için arkadaş çevremden biraz soyutladım kendimi, uzun vadede bana bir olumsuz getirisi olacak gibime geliyor.

Toparlamak gerekirse, içinde bulunduğum ahvalin bir ismi var mıdır? Ve yukarıda bahsettiğim arkadaşlardan kendini uzaklaştırmanın bana getiri götürüleri hakkında yorum yapabilir misiniz?

Tenks

 
Alman bir filozof var, C veya K ile başlıyor ismi. Protestan ahlakının kurcularından biri.

ADam 30 yıl boyunca her gün aynı şekilde planlı yaşamış. Sabah yürüyüşleri, nereden yürüdğü dakikası vb hepsi belli ve aynıymış. Öldüğünüde 30 yıl sonra ilk defa yürümediğini görünce anlamışlar.
  • efrasiyab87  (09.07.13 01:01:59) 
Obsesif kompulsif bozukluk. Doktora gidin.


  • alicia dominica  (09.07.13 13:57:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.