[]

Appstore'dan satın alacağım uygulamayı hem ipad hem iphone da kullanmak?

Selamlar efenim,

Şimdi ben 1password kullanıyorum, bunu öncelikle ipad için mi yoksa iphone için mi satın alsam? şimdi şunu biliyorum ki iphone için satın alırsam ekranda küçük gözükmesine karşın 2x yaparak, çamur gibi bir görüntüde olsa, o uygulamayı ipad de kullanabiliyorum fakat ya tersi? Ipad için satın alsam daha sonra iphone uma yükleyebilir miyim, yüklersem de görüntüde falan bozulma sorunu olur mu ?

Kısacası ben hem iphone hem de ipad için ayrı ayrı app satın almak istemiyorum, parayı bir kere verip ikisinde de kullanayım istiyorum çünkü macbook'ta 1password'a 120 lira bayıldım,içim acıdı:(

 
120 lira verdigin programin musteri hizmetleri daha iyi bilir bence. onlara soraydin iyiydi.


  • she was my baby  (08.07.13 20:08:04) 
iyi de bu direkt olarak apple ile ilgili bir şey ?


  • nurigagarin  (08.07.13 20:24:16) 
apple ile ilgili oldugunu da biliyorum. cihazlarini eslestirip deneyebilirsin oyleyse. ama 120 liralik program ortak kullanima acik olmayabilir onu soylemeye calisiyorum. bu bilgiyi de sana saglamalari lazim. belki kod falan vercekler kullanman icin.

ben bi programa 120 lira versem musteri hizmetleriyle akraba olurum :)
  • she was my baby  (08.07.13 20:49:44) 
yok zaten bu mac os için aldığım mobil tarafta çalışmıyor, ona ayrı bir 30 lira verip alacağım ama bunlarında hem iphone hem de ipad için olanı var, şimdi bir kere 30 vereceğim (iphone ya da ipad için) bir daha 30 vermeyeyim diyorum.


  • nurigagarin  (08.07.13 20:54:19) 
iphone ve ipad olarak ayrı uygulaması varsa ikisine de ayrı ayrı alman gerekir. ama düzgün appler native olur. yani hem ipad hem iphone uygulaması aynı uygulama içinde olur. eğer öyleyse ikisine de aynı apple idsi ile yükleyebilirsin. ama 1password ayrı bir de '1password HD' varsa ikisine de para ödemen gerekir.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (08.07.13 21:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.