[]

İpod için whatsapp

Elimde jailbreakli bir ipod 4 var. whatsapp yüklemek istiyorum. İnternette önce appstore'dan indirin, ordan cydia mı ne onla bi şeyler yapın diyorlar da, appstore'dan bakınca türkiye mağazasında yok diyor. hayatımda ilk defa tuşlu telefon dışında bir alet geçti elime.

gerizekalıya anlatır gibi, adım adım nasıl yapılcak şimdi bu?


 
Installous'tan indirin diyorlar mesela. Installous ne ya :/


  • Dimi  (08.07.13 19:42:26) 
Gerizekaliya anlatir gibi anlatiyorum

- whatsapp ipod da calismiyor...
Calisma prensibi olarak gsm numarasina ihtiyac duyuyor cunku...

Bu kadar...
  • Sskywalkeremre  (08.07.13 20:33:51) 
Burada anlatmışlar mesela resimli resimli.

tablet.donanimhaber.com

Ayrıca @sslywalker, yükleniyor iPodlara whatsapp
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (08.07.13 20:44:10) 
cydiadan whatspad diye bir uygulama yükleniyordu eskiden.

installous kapandı diye biliyorum.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (08.07.13 21:23:42 ~ 21:23:58) 
1. jailbreak yapmadan kullanamazsınız.
2. jb yaptınız diyelim whatspad kullanıp onu yüklemeniz lazım. gerizekalı için zorluk derecesi 5 üzerinden 4.5 yani yardımsız zor.
3. whatsapp ı kuracaksınız ama bir telefonunuz daha olmalı. iphone ile kullanıyorsanız kendi telinizi misal gidip aynı anda ipad de de kuramıyorsunuz. ayrı bir telefon ile etkinleştirip kullanmak mümkün oluyor.
donanımhaberdeki tutuorial gibi kaynaklarla belki yaparsınız.
  • ozdek  (11.07.13 08:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.