[]

Gezi, misir olaylariyla ilgili.

Elimden geldigince takip etmeye calisiyorum gundemi, soyle bir ileti gordum ve merak ediyorum, tutarliligi ne boyutta sizce? Ozellikle Mursi-Soros muhabbetleri.

--------------

"Turkiye'de kurt sorununu konusalim diyorsun, Ataturk kurt mevzuunda hatalidir diyorsun, konusma ozgurlugu ve hur irade tehlikededir diyorsun, sonra medya ozgurdur diyorsun, polis seref sahibidir diyorsun, eylemciye onun bunun usagi diyorsun, darbe kotudur lanet olsun fasizme diyip musluman kardesler'den taraf oluyorsun, eylemci tokatlamayi, BDP kapansin diye bagirmayi haktan sayiyorsun, Soros'a kufur edip, onun ahbabi Mursi'ye agliyorsun, ic islerimize bati karisiyor diye yakinip, Misir'la uyanip Misir'la yatiyorsun, PKK global terorizm listesine girsin diye mizmizlanip, bu listedeki isimlerle acik iliskileri olan, otobus bombalayan musluman kardesler'i yere goge sigdiramiyorsun, eylemlerin sebep oldugu masrafa aglayip, Misir'a hibe edilene goz yumuyorsun, Polise kufur edene cemkirip, sokakta pala savurana karsi yavru kedi kesiliyorsun, delikanliyim, oyle gorduk boyle buyuduk diye lafin besini bir paraya satip, iktidar nasil iyidiri dilinden dusurmuyorsun, aga bi dur soluklan allah askina, sen kendin biliyor musun ne ayaksin?"

(Bana yazilmis bir mesaj degil, cevap vermem abes olur, o amacla da sormadim zaten.)

 
tam on ikiden vurmuş diyebilirim.
İktidar sarhoşluğu bunun adı.
Bir tek mursi'nin soros ahbabi olduğunu bilmiyordum; doğruysa şimdi onu da öğrenmişoldum.
  • dafaiss  (07.07.13 21:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.