[]

bisiklet

evden okula günde 8 kilometre tümsek vs olmayan dümdüz bisiklet yolunda gidilir mi?birde havanın soğuk olduğunu düşünün.




 
azcık geç kaldıın bir günü düşün, pedallara asılırken sırılsıklam olacaksın. öyle derse girip bi bok da anlamayacaksın. akşama kadar yıkanamadığından bir süre sonra mantar enfeksiyonu pişik mişik de olacaksın. bence olmaz.


  • herp  (07.07.13 20:59:43) 
8 km bir şey değil , gidilir gayet.


  • solskjaer  (07.07.13 20:59:49) 
@herp
lan gören de ölüme gidiyoz sanıcak:Dvalla metrobüsle giderken de erken uyanıyom erken uyanırım yavaş yavaş tıngır mıngır giderim:)

  • yol  (07.07.13 21:01:07) 
8 km hicbir sey degil, keske ben de gidebilsem.


  • Sarix  (07.07.13 21:03:09) 
ben bu şekilde bir ortamda bisikletle işe gitmek için canımı bile veririm, arkadaş yollar müsait değil burada, hava aşırı rüzgarlı 4 senedir pisiklete binemedim bu bu yüzden ha motorum var da bisikletin yerini hiç bişey tutmuyor, pekala süper gidilir, bir süre sonra baktın iice hoşuna gitti, alırsın bir yağmurluk tulum ne var yani?

hem 8 km de insan terlemez bile tabi kaz dağlarına tırmanmayacaksan.
  • killerbee  (07.07.13 21:18:06) 
gidilir.
soğuk olsa da gidilir

10 km gidiyorum ben
  • kedidir o kedi  (07.07.13 21:24:06) 
ben her gün 25+25 km yol yapıyorum. soğuk havalarda uygun kıyafetlerle oluru var. ben de kışı merakla bekliyorum bakalım ne kadar devam edebileceğim.

bu arada, bisiklet olayı seni sararsa 8 km az bile gelir alternatif yollar aramaya başlarsın.
  • lazpalle  (07.07.13 22:02:36 ~ 22:04:01) 
yokuş yoksa amına bile konur. yokuşlu yollarda 5 kilometre bile beni neredeyse bayıltacak kadar yorabiliyorken, dümdüz yolda 15 kilometre bile çok rahat bir şekilde gidersin.


  • ack3000  (08.07.13 01:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.