[]

Google play den nexus 4 nasil alinir ?

1- yurtdisina cikarsam almayi dusunuyorum , inglitere disinda avrupa gezisi yapmayi dusunuyorum . Google play den nexus 4 u nasil alacagim ?
2- eger alirsam aldiktan sonra gerek yurt disinda gerekse turkiye de kullanmam icin neler yapmam lazim ?
3- bu alisverisin turkiye de kullanmak icin toplam maliyeti ne kadar olur ?


 
1- o ulkenin kredi kartina gerek yok, kredi kartini internet alisverisine ve uluslararasi alisverislere acarsan alabilirsin. play.google.com'da gozukur zaten.

2- yurt disinda istedigin gibi kullan, tr y gelince harc odeyip pasaportuna kayit ettireceksin

3- bilmiyorum
  • fakyoras  (07.07.13 20:49:43) 
1 ay once amerikadan almis birisi olarak tecrubemi soyleyeyim.

1- burada kullandigin google hesabin ile alamiyorsun. 2hafta boyunca amerikada kaldim ama play store'a girdigimde hala region hatasi veriyordu. burada kullanmadigim baska bir google hesabim daha vardi. onunla girdim cihaz bolumu acildi. kendi kredi kartim ile alamadim cunku shipping adres ile kredi kartinin billing adresi uyusmuyordu. yaninda kaldigim arkadasin kredi karti ile denedim. bu sefer de kredi kartinin adi ile hesabin adi tutmadigi icin onay vermedi. en son kendi bankamdan kredi kartima amerikadaki adresi ekledim. o sekilde denedim. supheli islemden dolayi google wallet hesabim bloke oldu. ilk basta bu sekilde deneseydim belki alabilirdim bilmiyorum.

en son arkadasin google hesabi ve kredi karti ile aldim.

2- yurt disinda kullanman icin hicbirsey yapmana gerek yok. tr icin pasaport kaydi +115tl harc

3- amerikada google play de 16gb versiyonu 350$ kargo ve vergi ile toplam 385$'a elimde oldu. kendi pasaportuma kaydettirdim. +115tl de harc yatirdim. avrupada yanlis bilmiyorsam 350euro. o yuzden avrupa daha pahali olacaktir
  • crucio  (07.07.13 21:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.