[]

Avrupa'daki bütün ülkeler Türkiye'den daha mı iyi sizce?

Türkiye dışında Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde yaşar mıydınız? (iş bulduğunuzu varsayalım mesela)

Avrupa'nın en kötü ülkelerinin Türkiye'den daha iyi olduğunu düşünüyor musunuz yani?

Hangi Avrupa ülkeleri Türkiye'den daha kötü?

 
rusya (ki avrupa ülkeleri arasında sınıf olarak türkiyeye en yakın olanlardan) bile çok çok daha iyi türkiyeden. yani gelir durumları bizimkinden kötü kimi örneklerde. ama yaşam daha rahat, daha kaliteli, daha eğlenceli. türkiye'de bulamayacağın kalitede insanlar, istanbul'dan daha kaliteli bir şehir, buradakinden daha kaliteli bir rahatlılık var orada.

çok çok fazla param olsa rusya'da yaşardım.
çok param olsa italya'da yaşamayı isterdim.
param olmadığı için türkiyedeyim.

hangi ülkeler kötü sorusuna cevap vermek gerekirse bence moldova, bosna, karadağ gibi ülkeler türkiyeden daha iyi durumda değildir.
  • lesmiserables  (07.07.13 16:47:59) 
hangi anlamda?
fiziki ve ekonomik şartlardan bahsediyorsanız birçoğundan iyi durumdayız.
özellikle doğu bloğu ülkelerinden.
tabi bizim ülkemizinde gelişmişliği pek homojen değil. batı ile doğu arasında büyük farklar var...
sonuçta şunu söyleyebilirim, romanya, bulgaristan, hırvatistarn, sırbistan, cek cumhuriyeti, polonya birçok bakımdan bizden beter.
  • aklimdakisorular  (07.07.13 16:48:39) 
doğu avrupa ülkeleri türkiyeye çok benziyor,,, ama bakı ve kuzey avrupa ülkeleri kesinlikle türkiyeden çok daha iyi, her anlamda ekonomi, sosyal hayat, ulaşım, sağlık vs...kıyaslanamaz bile, hani osmanlı viyana kapılarına dayanmış aşamamış ya, gerçek avrupa viyanadan sonra başlıyor, viyananın sağını at,,,


  • bisanthe  (07.07.13 16:55:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.