[]

Sokaktaki yavru kediler

Selam herkese,

Dün sabah 5.30 gibi sokaktan gelen kedi çığlıklarıyla uyandım. Ben aşağı inene kadar bir sokak kedisini köpekler öldürmüştü. Yine de belki yaşıyodur diye veterinere götürdüm ama nafile. Bu sabah da apartmanın bahçesinde 3 küçük yavru gördüm. 1.5-2 aylıklar. Ölen kedinin bu yavruların annesi olduğundan şüpheleniyorum çünkü sokakta bir sürü araba var, kaçmak istese birinin altına kaçıp kendini kurtarabilirdi ama kaçmamış veya kaçamamış. Yavrularını koruyor olabilirdi. Şimdi ben bu miniklere epeyce sulandırılmış süt koydum. Birazdan çıkıp kitty milk alıcam, sütü de dökücem malum sıcak, bozulursa süt hayvanlara yazık olur. Su da koydum. Dokunmadım miniklere annelerinin ölmemiş olma ihtimaline karşın, dokunmak da istemiyorum sonra anneleri beslemeyebilir. Sütü ve suyu apartmanın arka bahçesindeki sarmaşıkların oraya koydum çünkü korkunca hemen içine koşup saklanıyorlar, köpek gelirse çabucak saklanırlar diye düşündüm. Başka ne yapabilirim? Fikri olan?

Edit: Kedi sütünü götürdüm koydum. Mamanın yerini bulmuş görünüyodu minikler. Ben gidince saklandılar hemen. Veteriner ıslatılmış kuru mama da verebilirsiniz dedi. Daha yapılacak bir şey var mı?

 
şimdilik bir eksikleri yok gibi.
siz arada görünüp size alışmalarını sağlayın. size yaklaşmaya başladıklarında oynayın onlarla. alıştıktan sonra veterinere götürüp parazitlerini yaptırırsınız.

  • mutevazi  (07.07.13 15:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.