[]

Küpe takanlar...

Küpe takan erkekler neden takıyor?(yakışıyor, merak, heves...)
Yakıştığını düşünüyor musunuz?(bu soru takmayanlara yada bayanlara)
Küpe takıyor musunuz?
Hangi modelleri takıyorsunuz?

Not: Küpe takmıyorum, takmayı düşünmüyorum, takanları yadırgamıyorum ama kesinlikle bana göre değil, sorumun sebebi işyerinde gördüğüm uçuk tipte küpe takan ciks görünümlü hıyar tipler.

 
sisteme karşı olmak


  • denlar  (07.07.13 11:38:13) 
bunların cevabı kolay değil. üstelik yine de anlamayacaksınız, çünkü bunları sorduğunuza göre 2-3 cevap sonra "ha tamam o zaman" diyeceğinizi düşünmüyorum.

şöyle düşünün, belki idrak etmenize yardımcı olur:

- diğer erkekler neden takmıyor ? herhangi bir insanın herhangi bir aksesuarı takması için geçerli kriterler nelerdir ? bu kriterleri belirleyenler nelerdir ?

- antik mısır'dan, pers imparatorluğu'ndan (m.ö. 3000'ler) beri erkekler küpe takıyorken, neden hala birileri "Neden ?" diye soruyor ?
  • celeron 300a  (07.07.13 11:53:33) 
İsteyen istediğini giysin taksın ama isteyen de istediğini beğenir veya beğenmez veya sorgular. Ben küpe takan erkekleri çok itici buluyorum. Hiçbir tane yakıştırdığım olmadı. Ben küpe takmayı seviyorum, çokça da alıyorum ama pek takamıyorum çünkü alerji yapıyor altın ve titanyum vb. dışındakiler. O yüzden nadiren takıyorum.


  • i-pek  (07.07.13 11:59:41) 
hepsi için genellemeyelim ama bir çoğu kız düşürmek için takıyor. marjinal gözüküp dikkat çekmek istiyor.

bir de ortama kendini daha rahat kabul ettirmek için takanlar var. atıyorum adam rocker'dır saçını uzatır dövme yaptırır deri giyer gider bir de küpe takar. öyle yapınca o ortamlarda daha fazla itibar göreceğini sanır falan.

kısacası sadece kendisi sevdiği için küpe takan adam binde birdir.
  • halitkin  (07.07.13 12:39:49) 
kızlar neden takıyorsa erkekler de ondan takıyor; yakışıyor, güzel /abartısız bir aksesuar.

kesinlikle düşünüyorum.
evet.
kıyafete, ortama göre değişiyor.
  • jimjim  (07.07.13 13:06:40) 
Kardesim takiyor, sebebi yasaklari yikmak
No

  • cecilia  (07.07.13 13:17:44) 
öncelikle heves. sonra yakışıyorsa devam ediyorsun. kendim için söylersem bir dönem taktım sonra hevesim geçti ve yaşım da ilerlediği için şu an kendime yakıştıramıyorum. nasıl diyeyim smart casual giyiniyorum ve küpe gitmiyor bu tarz ile. iki kulağımda birer tane delik var benim. büyük beyaz taşlı parlak küpeler takıyordum. çok ta yakışıyordu.


  • japon askeri  (07.07.13 18:59:41) 
Küpe takarak sisteme karşı gelmek elektrik direğini bozmak için dibine işeyip çarpılmak gibi birşey

i-pek & halitkin +1

Takmıyorum ve de düşünmüyorum
Takan erkekler itici geliyor
Kadınlarda itici değil ama onların bile çok azına yakışıyor
  • Fakin idiyıts  (07.07.13 22:53:19) 
küpe sayılıyor sanırım,18 mm tünel var her iki kulağımda,seviyorum ondan takıyorum


  • GibsonRules  (31.08.13 13:42:01) 
ben taşlı küpe takıyorum ama küçücük belli bile olmaz uzaktan. halka küpe de taktım. yakışıyor diyeni de var, yakışmıyor diyeni de. bu bir tarz meselesi. erkeklikten dem vuranı oracıkta s.kyorum o ayrı.


  • hohoya  (31.08.13 13:42:49) 
Yakistigini dusunuyorum bazi insanlara


  • Idonthaveausername  (31.08.13 13:50:00) 
kimisine çok yakışıyor. gerçekten o kadar yakışıyor ki anlatılmaz yani. bence yakışan erkekler kesinlikle takmalı.
heves edip takanlar yakışmayıca şebeğe dönüyor, çıkartın la onu.

kadınım, küpe takmıyorum.
  • mutevazi  (31.08.13 13:50:37) 
Takmıyorum.
Takanlara saygı göstermekle beraber, küpenin erkeklere "yakışan" bir aksesuar olduğunu düşünmüyorum.

  • battal gemalmaz  (31.08.13 13:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.