[]

Roma'da Pizza nerde yenir?

Dostlar yazin bir arkadasla italya'ya gidecegiz tabi pizza yemeden dönmek eseklik olur dedik ama mekân bilmiyoruz öyle olmali ki Roma'da çok saglam bilinen tabi fiyati da çok uçuk olmayan bir yer olsun. böyle bir yer önerirseniz isimizi epey kolaylastirirsiniz. evet yorumlarinizi bekliyorum hadi bakalim..

Bonus soru: ayni islemi kahve icin yapiniz.


 
trastevere'de Carlo Mente Restoranda gerçek italyan pizzası yiyebilirsin. yanında ev yapımı şaraplarını istemeyi unutma. fiyat da oldukça uygundur

Kahve için öyle özel birşey yok. herhangi bir bar veya restoranda içebilirsin
  • october swimmer  (07.03.09 23:45:43) 
abi romada meydanda bi taksi duraği var.. hatta yanından minibüsler kalkar 5 dakkaya bir.. ordan ilerleyin.. ilerde bi kilise göreceksin.. ordan sağa sap.. ilerde "alexandro del torhichelli'nin yeri" diye bi lokanta görürsün..
oranın yemekleri süperdir.. öğrenciye indirim de yapar..

kiliseyi bul, sonra kimse sorsan gösterir..
  • fuck milk get beer2  (07.03.09 23:52:15) 
sağolun varolun 10 numara cevaplar. bi de ingilizce konuşacaz problem olurmu acaba kıllık çıkarmazlar dimi??


  • samfisher  (08.03.09 00:05:29) 
anlamazlıktan gelıyorlar. ya da ıtalyanca cevap verıyorlar. bıze hıc kolaylık saglamamıslardı bu konuda. zaten o kadar cok turıst vardı kı bızım gıttıgımız donemde, adamların "artık gelmeyın" der gıbı bı hallerı vardı. ama sehır o kadar duzgun kı, elınızde adı bır harıtayla bıle her yerı adım adım takıp edıp cok cabuk bulabılıyorsunuz. metro da her yere gıdıyor zaten. konusmaya cok da ıhtıyacınız kalmıyor.


  • think martini  (08.03.09 00:17:27 ~ 00:18:59) 
dominos. *


  • alkolik imam  (08.03.09 01:06:19) 
@think martini: yapma ya ayip ediyolarmis, bakalim ne yapacaz.
@alkolik imam: vururuz vururlar dikkat et :D

  • samfisher  (08.03.09 02:21:52) 
ozel bir restoran aramaniza gerek yok. ilk buldugunuz pizzaciya giriyorsunuz, sonra "aa bu mu pizza be?" diyip soka girip pizzalari yiyosunuz. unutmayin, siz simdiye kadar pizza yerine hamur yediniz.


  • nochristrequiress  (08.03.09 02:33:06) 
pizza roma da yenmez napoli de yenir... hazir gitmisken napoliye in derim!


  • rich peach  (08.03.09 04:55:19) 
bence de napoli'de yenir. 2-3 saat trenle, üşenmeyin gidin. trianon idi galiba, en güzeli de ordadır. hayatınız değişecek.

roma'da dondurma yenir. onu da meçhul asker anıtı ile fontana di trevi'nin arasındaki caddedeki dev anıta yakın bir dondurmacıdan tiramisulu kahveli filan deneyebilirsiniz.
  • turkuazz  (08.03.09 20:12:01) 
aradigimdan da fazlasini buldum hakkaten napoliye gitmek lazim çok güzel öneriler tesekkürler..


  • samfisher  (09.03.09 01:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.