[]

Sevmek sevilmek bunlar hoş şeyler ama..

Sevgiliniz,eşiniz, hayat arkadasınız, sizi onu sevdiginizden daha cok mu sevmesi mi yoksa onun sizi sevdiginizden daha cok sevmeniz mi? Hangisini tercih edersiniz
Siz daha cok severseniz acı daha mı fazla olur, hangisinde iliski daha uzun olur?

Tercih nedeninizi aciklayiniz.
İstediginiz sorudan baslayabilirsiniz.

 
Sevginin dozajini irade ile kontrol etmek diye bir sey yok. Nedir ki, o seni daha cok seviyorsa hirs yapip sen daha mi cok seveceksin?

Benim icin makbul olani benim daha cok sevdigim durumdur. Sikmadan, sikilmadan, uzun ve uzadiya. Her zaman icin sevgimi ona alternatif yollarla duyurabilme imkani guzeldir.
  • mal gibiyim  (06.07.13 17:06:08) 
mal gibiyim'e katılıyorum ama bende tam tersi. böyle daha güzel geliyor bana. hayır ben az sevmiyorum, o gereğinden fazla seviyor.


  • zazazaraeta  (06.07.13 17:09:03) 
ikisini de istemezdim. beni daha çok sevdiğini fark etsem onu yeteri kadar sevmediğimi düşünüp kendimi suçlu hissederdim. benim onu daha çok sevdiğimi biliyor olsam da, sanki onu zorla tutuyor gibi hissederdim. eşit olsun demiyorum elbette ki, bu çok zor bir şey ama arada fazlaca fark olursa bu beni rahatsız ederdi.

elbette ki ben daha çok seversem acısı daha fazla olur. ilişki süresi olarak da, bence dediğim gibi aradaki fark azaldıkça ilişki daha uzun soluklu oluyor.
  • knight of cydonia  (06.07.13 17:10:05) 
benim daha çok sevmemi tercih ederim.
nedeni karakter meselesi. ilgiden-sevgiden- bana ulu anlamlar yüklenmesinden/bakılmasından hoşlanmam. ama ilgilenmekten hoşlanırım. zaten benim sevgim çok abartılı duygular değil mantık içereceği için uzun sürecektir.

o daha çok severse acısı daha fazla olur. çünkü bir insanı kırmak, kırılmaktan daha zor. kozmik olarak bir insanın kalbini kırınca başıma kötü şeyler geleceğine inanıyorum.
  • cocodancer  (06.07.13 17:23:40) 
o beni daha çok sevsin isterdim.

~erkek tarafı "daha çok sevilen" olunca, gitmeye daha meyilli oluyor. sebep bu.
  • mandalina kokusu  (06.07.13 18:39:15 ~ 18:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.