[]

League of legends North america ping ?

Türkiye ttnet bağlantısıyla bağlanan var mı Na serverina ? Ping yüksek oluyor mu ?




 
amerika serverlarına bağlanırsan ping yüksek olması normal. aynı şey black ops'ta da oluyordu. avrupa serverlarına bağlanman lazım pingin en az olması için.


  • neil manke  (06.07.13 14:34:44) 
evet yüksek oluyor, tr serverını deneyin.


  • repins  (06.07.13 14:36:54) 
Evet oluyor, ben EU West oynuyorum. Türk serverında 13 yaşındaki çocuktan küfür yiyeceğine EU west'te oyna daha iyi.


  • Nocturne  (06.07.13 14:43:18) 
tr server denemeyin. euw


  • mosakale  (06.07.13 15:11:36) 
amerika'da ttnet ten insani seviyelerde oynarsın aslında da stabil bi baglantı yakalayamıyosun diğer servis saglayıcıları olsa dahi.

tr serverını savunanlardanım ben, başlangıc seviyesinde oynuyosanız evet 10 yasında cocuklarla oynaman yüksek ihtimal ama iyi seviye oynuyan biriysen türkiye serverı daha eglenceli. insanları tanıyosun bi süre sonra vs. vs.
  • rurouni  (06.07.13 16:35:39 ~ 16:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.